Pernille Blume smittet med corona: Hårdt ramt uden kæresten

Coronavirus har ramt Pernille Blume, som i de seneste uger har været smittet med den frygtede virus.

Svømmestjernen har været væk fra de sociale medier i noget tid, og det har altså været pga. smitten.

- Jeg har været syg med coronavirus, og endelig har jeg fået det bedre. Det har været hårdt og varet længe, siger Pernille på sin Instagram-story og fortsætter:

- Det har været svært at være isoleret. Jeg savner mine venner og min familie, men det er, som det er. Nogle dage har været gode, nogle har ikke.

Blume er stadig en aktiv svømmer, men det fik corona også sat en stopper for. Nu glæder hun sig til at kunne træne igen.

Artiklen fortsætter under billedet...

De seneste par uger har været hårde for Pernille Blume (Foto: Lars H. Laursen)

- Jeg har været af det over ikke at kunne være i bassinet. Men endelig er jeg rask og har det bedre, og forhåbentlig er jeg snart tilbage, siger hun og fortsætter:

- Jeg skal gennemføre nogle tjek af mine lunger og mit hjerte, og det er fantastisk, at jeg har mulighed for det. Forhåbentlig er alt godt.

Uden kæresten

Til daglig træner Blume i Frankrig, hvor kæresten Florent Manaudou er fra og bor. Ham har hun også manglet i løbet af de seneste uger med virus og isolation.

- Forhåbentlig kan jeg også snart komme tilbage til Frankrig, for jeg er i Danmark lige nu. Jeg træner i Frankrig, siger Pernille, inden hun slutter af:

- Jeg krydser fingre for, at jeg snart kan komme tilbage og ind i min hverdag igen. Jeg glæder mig også til at se Florent igen, for jeg savner ham.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close