Kendte 29. maj 2019

Pengene vælter ind hos Ed Sheeran: Så rig er han

Ed Sheeran kan meget vel snart kalde sig milliardær - i pund vel og mærke. I danske kroner har han allerede tjent langt over en milliard.
(Foto: MEGA)

Der er for alvor guldregn over Ed Sheeran, der for nyligt har fordoblet sin rigdom - men det betyder overhovedet ikke, at den rødhårede crooner hviler på laurbærene. Langt fra! 

For Ed Sheeran når meget vel at blive milliardær (i pund vel og mærke - han har allerede ramt den magiske grænse i danske kroner), inden han runder 30, som er om under to år.

Og det skyldes i særdeleshed hans "Divide"-tour. Det skriver The Sun

Pt. har touren indbragt Sheeran svimlende knap 493 millioner pund, svarende til lige under 4,2 milliarder kroner. 

Artiklen fortsætter under billedet

(Foto: MEGA)

Ed Sheeran og hans kone Cherry Seaborn (foto: MEGA) 

Det forventes, at touren indbringer sangstjernen yderligere 100 millioner pund, hvilket svarer til lige over 845 millioner danske kroner. 

- Manden, der spillede musik på gaden, er nu en mand, der snart er milliardær. Frem for alt viser dette, hvor magtfuld livemusik er i dag. Det er dét, der genererer pengene, siger musikindustri-guru Mark Borkowski til The Sun. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I maj måned har Ed Sheeran overhalet Adele på Sunday Times Music Rich List, fordi han i 2018 tjente 80 millioner pund, svarende til lige under 700 millioner kroner. 

Det betød, at han nu har tjent flere penge end nogen anden artist nogensinde i løbet af 12 måneder. 

Dermed spår flere eksperter i musikverdenen, at Ed Sheeran slår U2's rekord, som har været rekord længe, på 579.35 millioner pund, svarende til lige under 4,9 milliarder kroner. 

De penge tjente de på deres livetours fra 2009 til 2011. 

Og dermed er der for alvor guldregn over Ed Sheeran, som lige nu er topaktuel med singlen "I Don't Care", hvor Justin Bieber er feature. 

Sponsoreret indhold