Kendte9. januar 2024

Pelle Peter Jencel siger op på DR

En æra er slut for Pelle Peter Jencel, der har sagt farvel og tak til Danmarks Radio
Pelle Peter Jencel er gift med Maria Jencel, der også arbejder med lyd.
Pelle Peter Jencel er gift med Maria Jencel, der også arbejder med lyd.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Efter hjælp fra "Kender du typen": Jencel har solgt huset

I knap 14 år har Pelle Peter Jencel boltret sig på DR, hvor han især er kendt for sin enorme viden inden for musik. Men nu kommer Danmarks nationale public serviceselskab på noget af en opgave, når der måske skal forsøges at finde en erstatning.

Radioværten har nemlig valgt at trække stikket og sige sit job op.

– Det har været en masse geniale år. Men jeg føler også, at verden er lidt større end den bygning, jeg her på billedet er på vej væk fra, skriver Pelle Peter Jencel symbolsk til sine godt 40.000 følgere på Instagram til en selfie foran den blå firkant.

Havde ikke planlagt det

Pelle Peter Jencel beskriver tiden på DR som en drengedrøm, der er gået i opfyldelse, men nu glæder han sig til at udforske, hvad der er uden for mediemastodonten. Han kommer dog stadig jævnligt på besøg, for ansættelsen er byttet ud med en freelancekontrakt.

I 2024 kommer der dog også andre boller på suppen, men dem fortæller radioværten i bedste influencerstil, at han først løfter sløret for senere.

Om der er en anden slags arbejde med musik i sigte, er dog ikke utænkeligt. I hvert fald var hele grunden til, at Pelle Peter overhovedet begyndte på DR, at han gerne ville ende med at lave musik.

– Jeg havde egentlig aldrig planlagt at skulle lave radio. Ville bare i praktik for at lære, hvad et hit er, fordi jeg håbede at få et job i musikbranchen, afslører han ærligt.

Læs opslaget her.

Sponsoreret indhold