Paul Rudd mindes sin tid i ”Friends”: - Følte jeg var en rekvisit

Foto: MEGA

Den 51-årige skuespiller var i to år en del af hitserien ”Friends” fra 2002-2004 i rollen som Mike Hannigan, der forelskede sig og senere giftede sig med Phoebe Buffay (Lisa Kudrow, red.).

Men trods en længerevarende rolle i serien, der kørte fra 1994 til 2004, så mindes skuespilleren i dag ikke, at han var en stor del af serien.

Det fortæller han i en ny interview-snak med sin ”Avengers”-kollega Chris Evans.

- Jeg følte, at jeg var lidt som en rekvisit. Det handlede ikke om Mike Hannigan. Men det er en meget interessant følelse at være en del af noget som det her, der har en dyb indvirkning på dagens popkultur, fortæller han i interviewet, der er lavet i forbindelse med Varietys ”Actors on Actors”-serie.

Faktisk var det heller ikke meningen, at Paul Rudd skulle være med i mere end to afsnit.

Mike og Phoebe

Det var et lykkeligt øjeblik, da Phoebe og Mike endelig blev gift i serien. Foto: Warner Brothers

Men fordi han havde en så fantastisk kemi på skærmen med Lisa Kudrow i rollen som Phoebe Buffay, så endte det med, at han var med i hele 18 afsnit.

- Jeg har virkelig gode minder, men at være med i så mange episoder? Det var nyt for mig, lyder det fra ham.

- Det var aldrig ideen. Jeg skrev kun under på to afsnit, men de blev ved med at skrive mere og fik flere ideer for den karakter, så det var helt sikkert spændende. Men det var et mærkeligt fænomen at skulle arbejde med det her veletablerede og yderst populære hold, som var kendt over hele verden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close