Kendte12. juli 2010

Paul fik ret igen

Den clairvoyante blæksprutte har ramt rigtigt med alle sine forudsigelser
Paul var sikker på, at Spanien ville vinde finalen og som sagt - så gjort
Paul var sikker på, at Spanien ville vinde finalen og som sagt - så gjort

I tyskland svømmer nok verdens mest berømte blæksprutte rundt. Den er ikke verdens største, ældste eller flotteste, men til gengæld en dygtig clairvoyant.

For under VM har han forudsagt, hvem der ville vinde Tysklands kampe og i går blev hans succes så cementeret. Han havde spået, at Spanien ville vinde sent i kampen mod Holland, og med den afgørende scoring i overtid må man sige, at Paul fik ret.

Læs mere: Ekstra-strip

De fodboldglade tyskere truede ham dog med at lave ham til calamari, da sprutten afsagde dom over kampen mellem Tyskland og Spanien, som hans hjemland ikke vandt.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/bizart/paul-octopus-tekst-jpg.jpg

Men Paul fik ret også da han viste, at de til gengæld ville vinde bronzekampen over Uruguay, så det mildnede det krigeriske folk.

Læs mere: Messi verdens hvideste stjerne

Det er Pauls passer, der har lagt en lille godbid i to gennemsigtige kasser, med de dystende landes flag på hver kasse. Den godbid den clairvoyante blæksprutte valgte, ville vinde kampen.

Under EM i 2008 fik han ret 80 procent af gangene, men øvelse gør jo som bekendt mester, og ved dette VM har han haft ret hver evig eneste gang.

Det forlyder dog, at Paul stopper på toppen, og altså ikke vil forudsige sportsresultater igen.Sponsoreret indhold