Kendte21. april 2021

Patricia Arquette afslører: Datede mand der år senere slog sin kæreste ihjel

Skuespillerinden mærkede vist et koldt gys, da det gik op for hende, at hun havde datet den selvsamme mand, som senere ende med at slå sin kæreste ihjel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/patricia_arquette.jpg
 Foto: MEGA

Du kan aldrig helt vide dig sikker på, hvem personen, du er sammen med, virkelig er bag facaden.

Men den 53-årige skuespillerinde Patricia Arquette, havde alligevel en fornemmelse for, at det ikke var alting, der var, som det skulle være, da hun i sin tid datede en professionel skateboarder.

Det afslører hun i et tweet på sin Twitter-profil, da hun svarer på spørgsmålet om, hvad den mest akavede date hun har været på var.

- Anden date. Professionel skateboarder. Ret sød. Venner med mine venner. Vi kyssede, men der var noget med måden, han kyssede på, der hylede mig ud af den, starter hun med at skrive.

Om det var grundet hendes erfaring som et medium i serien af samme navn, som hun spillede med i fra 2005 til 2011, der gjorde udfaldet, at hun kunne mærke sin sjette sans vides ikke.

Men helt gal var den i hvert fald, forklarer hun:

- Jeg endte med at give ham et forkert nummer. År senere slog han sin kæreste ihjel, slutter hun.

Artiklen fortsætter under tweetet

Voldtog og myrdede for hævn

Trods den korte forklaring, og uden at sætte navn på, hvem manden var, så var der alligevel et par hurtige følgere på linjen. En gættede endda rigtigt, da hun foreslog, om det kunne være Mark ’Gator’ Rogowski, der blev dømt for mordet på Jessica Bergsten i 1991.

- Ja, det var ham. Han voldtog og myrdede sin kæreste, der var bedste veninde med hans ekskæreste, forklarer hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mark_gator.jpg
 Foto: California Department of Corrections and Rehabilitation

Foto: California Department of Corrections and Rehabilitation

Han er lige nu fortsat i færd med at afsone sin dom, der lød på 31 år til livstid for voldtægten og mordet på den kun 22-årige Jessica, der dog ikke var Marks kæreste, men en tæt veninde til hans ekskæreste Brandi McClain.

I retten indrømmede han, at mordet skete som en form for hævnagt overfor ekskæresten, da han den skæbnesvangre dag pludseligt stødte ind i Bergsten, og at det dermed ikke var planlagt.

Sponsoreret indhold