Kendte8. januar 2022

Paris Jacksons største ønske: Jeg vil være superhelt

Michael Jacksons datter drømmer stort, og ja, hun sigter naturligvis efter stjernerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 23-årige Paris Jackson har efterhånden forsøgt sig med lidt af det hele. Hun kan både kalde sig sangerinde, model og skuespillerinde, og især skuespillerkarrieren gør hun for tiden noget ud af.

Den unge kendisdatter har da også efterhånden medvirket i en lang række spændende film- og tv-titler såsom "Scream: The TV Series" og "American Horror Stories", ligesom hun har spillet over for Oscar-vinderen Charlize Theron i filmen "Gringo".

Men det skal altså ikke slutte der. Paris Jakcson drømmer nemlig om at tage skuespillerkarrieren et skridt videre, og hun ved præcis i hvilken retning, det skal være.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega811953_001.jpg

Er der et ledigt job hos Marvel? Så er frøken Jackson klar. (Foto: MEGA)

Hun drømmer nemlig om blive en superhelt. Men det skal ikke være hvilken som helst slags superhelt. Det skal være en vaskeægte Marvel-helt. Det fortæller hun i et interview med Variety.

- Jeg vil gerne være en superhelt eller en superskurk, siger hun og fortsætter:

- Jeg læste tegneserierne med mine brødre, da jeg var barn. Hver gang, der kommer en ny Marvel-film, går vi ind og ser dem som en familie. De har ikke skuffet nogen siden 2009.

Og hvis hun nu skulle vælge en favorit? Så lyder svaret Wolverine, Iron Man og Deadpool.

Artiklen fortsætter efter billedet..

https://imgix.seoghoer.dk/mega711509_001.jpg
 Foto: MEGA

Paris Jackson drømmer at score et job som superhelt i en stor Hollywood-produktion. (Foto: MEGA)

Men nu skal det heller ikke kommer til at lyde som om, at den ambitiøse dame har noget imod konkurrenten til Marvel. Der er nemlig masser af superhelte og -skurke hos DC Comics, som hun også godt kan lide.

- Jeg synes ikke, det behøver at være den ene eller den anden. Jeg synes bare, at de er forskellige. Jeg synes ikke nødvendigvis, at den ene er bedre end den anden. Marvel er det, jeg voksede op med. Det er ligesom at sammenligne The Beatles og Rolling Stones. De er forskellige.

Paris Jackson er lige nu aktuel med Hulu-filmen "Sex Appeal".

Sponsoreret indhold