Kendte2. september 2023

Paris Jackson hånes for armhulehår efter rørende video

Kendisdatteren får hug for at have hår under armene og svarer nu igen
Paris Jackson bliver hånet efter at have afsløret sit armhulehår i en video til hendes far, Michael Jackson.
Paris Jackson bliver hånet efter at have afsløret sit armhulehår i en video til hendes far, Michael Jackson.
 Foto: Screenshot

Den 29. august ville Michael Jackson have fyldt 65 år, såfremt han stadig var i live - og det fejrede hans datter, Paris Jackson, med en rørende video.

I stedet for omsorgsfulde ord er den 25-årige kendisdatter dog blevet mødt med hån.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie bliver Paris Jackson nemlig nu mobbet for sit armhulehår på sociale medier.

Det skyldes, at hun i sin video til sin berømte far på et tidspunkt løfter armene for at sætte sit hår, og her afslører hun, at hun ikke har barberet sig under armene.

- At barbere sig under armene er et tegn på renlighed, skriver en, der tydeligvis ikke er begejstret for armhulehår.

- Ad, lyder det fra en anden, mens en tredje kommer med en direkte opfordring til kendisdatteren: "Barber dig under armene!"

I kølvandet på de mange kritiske kommentarer har Paris Jackson delt et opslag på Twitter, hvor hun tager afstand fra de kritiske kommentarer.

Hun afviser samtidig, at hun bevidst viste sit armhulehår frem og skriver, at hun slet ikke havde tænkt over det, fordi hun ikke har barberet sig under armene i årevis.

Paris Jackson delte oprindeligt videoen omkring Michael Jacksons fødselsdag for at slippe for beskeder fra vrede fans.

Ifølge kendisdatteren oplever hun nemlig år efter år at blive svinet til, fordi hun normalt ikke deler en hilsen til sin afdøde far på sociale medier.

- Min far hadede sin fødselsdag. Han hadede, når folk ønskede ham tillykke eller fejrede ham, men i dag er det åbenbart sådan, at hvis man ikke ønsker nogen tillykke på sociale medier, så er det fordi, man ikke elsker personen, siger hun i videoen og fortsætter:

- De gange, jeg ikke har delt noget om min fars fødselsdag, er folk gået fuldstændig amok. De har bedt mig om at slå mig selv ihjel, og de måler bogstaveligt talt min kærlighed ud fra, hvad jeg deler om ham på Instagram.

Michael Jackson nåede at få tre børn, inden han døde.

Paris Jackson er hans mellemste barn. Hun har en storebror ved navn Prince og en lillebror ved navn Blanket på henholdsvis 26 og 21 år.

Sponsoreret indhold