Kendte22. august 2020

Paris Hilton taler ud om voldsom oplevelse: Misbrugt på kostskole

Hotel-arvingen har ikke haft en nem opvækst, afslører hun i et interview i forbindelse med en kommende dokumentar om hendes liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I traileren antyder hun, at hun har været ud for en yderst voldsom oplevelse i sin barndom.

- Der skete noget i min barndom, som jeg ikke har talt med nogen om, fortæller hun i traileren uden at komme med yderligere detaljer.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega550836_012.jpg
 Foto: MEGA

Paris Hilton tager bladet fra munden i en kommende dokumentarfilm. Foto: MEGA

I et interview med det amerikanske ugeblad People afslører hun nu, hvad det er, der skete i hendes barndom, som hun endnu ikke har talt med nogen om.

39-årige Hilton fortæller, at hun var en meget rebelsk teenager, hvilket gjorde, at hendes forældre til sidst sendte hende på kostskole.

Som 17-årig blev hun sendt væk på en række kostskoler, som fokuserede på opførsel og mental udvikling, og til sidst endte hun på Provo Canyon School i den amerikanske delstat Utah, hvor hun boede i 11 måneder.

- Jeg vidste, at dette sted ville være værre end de andre steder, fortæller Hilton om kostskolen og tilføjer:

- Det skulle være en skole, men fokus var slet ikke undervisningen. Fra det øjeblik, jeg vågnede, til jeg gik i seng, blev jeg konstant skreget op i ansigtet, det var konstant tortur, fortæller hun om kostskoleopholdet.

Med sine egne ord beskriver hotelarvingen behandlingen som "misbrug":

- Personalet sagde forfærdelige ting. De fik mig konstant til at have det dårligt med mig selv, og de mobbede mig. Jeg tror, deres mål var at bryde mig ned. Og de misbrugte os fysisk, slog os og kvalte os. De ville indgyde frygt i os, så vi blev for bange til ikke at adlyde dem, fortæller hun om de traumatiserende oplevelser.

I dokumentaren optræder tre af hendes gamle klassekammerater, som fortæller lignende historier. Paris Hilton beskriver blandt andet, at hun blev sat i isolation i op til 20 timer, da det kom frem, at hun og hendes kammerater havde planer om at stikke af fra kostskolen.

- Jeg fik angstanfald og græd hver eneste dag. Det var så forfærdeligt. Jeg følte mig som en fængselsfange og hadede mit liv.

Den tidligere realitystjerne fortæller, at hun forsøgte at sige noget til sin familie, men hun blev afstraffet så voldsomt, at hun ikke turde gøre det igen.

Da Hilton fyldte 18 år og blev myndig, forlod hun kostskolen - og det er først nu, hun tør åbne op om, hvad hun har været igennem:

- Jeg føler, at mareridtet er overstået. Og jeg vil se dokumentaren med mine forældre - det, tror jeg, ville være godt for os, også følelsesmæssigt. Der er ikke flere hemmeligheder, understreger hun over for People.

Sponsoreret indhold