Kendte15. august 2023

Paris Hilton lagt for had: - Din store idiot

Hotelarvingen og tv-personligheden er landet i strid modvind på sociale medier
Paris Hilton
Her ses Paris Hilton og hendes mand, Cater, på Maui, Hawaii.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, der er skovbrande lige rundt om hjørnet, men det ser ikke ud til at bekymre Paris Hilton og hendes mand, der i øjeblikket er på daseferie på Hawaii.

Forleden dukkede der billeder op af kendisparret, der gik og slængede sig på sandstranden i deres badetøj, og det har nu sendt hotelarvingen i en vaskeægte shitstorm.

Det skriver Page Six.

Shitstormen skyldes, at myndighederne på Hawaii har bedt alle turister om at forlade øen, mens brandende, der har kostet adskillige mennesker livet, raserer.

Dette er Paris Hilton og hendes mand, Carter Reum, dog altså tilsyneladende græsk-katolske over for.

De bor stadig på et luksushotel i Wailea, som ligger under 50 kilometer fra byen Lahaina, som har været hårdest ramt af de altomfattende skovbrande.

Her blev de forleden fotograferet på stranden, mens de gik rundt og kyssede med deres lille søn på syv måneder i armene.

- Din store idiot, skriver en Twitterbruger, der mener, at Paris Hilton og familien bør stoppe med at trodse myndighedernes anvisninger og rejse hjem.

- Det er ulækkert. De har bedt alle turister om at forlade øen, lyder det fra en anden, mens en tredje opfordrer Paris Hilton til at "få lidt situationsfornemmelse".

Den 42-årige arving til Hilton-formuen har ikke kommenteret kritikken, men der er dog også få, der forsvarer hende.

For eksempel fortæller en kilde til Daily Mail, at Paris Hilton og hendes mand har hjulpet lokalsamfundet ved at samle forsyninger etc.

Sponsoreret indhold