Kendte9. december 2020

Paris Hilton forarger: Slikker sol på Bora-Bora midt i pandemien

Coronaen, flyveforbud og rejserestriktioner kan ikke standse Paris, som lige nu nyder det krystalklare vand og de skarpe stråler på en ø i Stillehavet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ph_0.jpg
 Foto: MEGA

It’s a rich man's world, sang Abba. Og hvor står det dog soleklart, når en megavelhavende kendis som Paris Hilton kan fragte sig selv og sit hundeslæng til øen Bora-Bora i Fransk Polynesien, på trods af ind- og udrejseforbud på stort set hele kloden.

Iført sine obligatoriske store solbriller og en lang leopard maxikjole, slænger den 39-årige hotelarving sig på en stor gylden flamingo.

”Paris i paradis,” skriver hun under et slideshow med billeder af den misundelsesværdige situation på sin Instagram.

Og kommentarerne svømmer også over med folk, der drømmer sig i hendes sted.

”Åh, det ligner ægte paradis. Du er så heldig,” skriver én, mens en anden udråber Hilton som ”dronningen af paradis.”

Megaluksus

Den blonde stjerne, som for nylig fortalte åbent og ærligt om den misbrug og vold, som hun i sine helt unge år var udsat for i dokumentaren ”This is Paris”, er tjekket ind på det luksuriøse resort Four Seasons Hotel på øen Bora-Bora, som kan bryste sig af hele fem stjerner, og hvor en såkaldt ”oversea bungalow” løber op i over 100.000 danske kroner per nat – hvis man vel og mærke går ud fra, at Paris ikke sparer på tillægsydelserne.

En altoverskyggende pandemi kan altså ikke holde luksusdyret Paris Hilton tilbage, når den står på velfortjent solferie i troperne.

Stjerner trodser corona

Hilton er ikke den eneste superstjerne, som har gjort som det passer dem på trods af coronapandemien. Især hendes gode veninder fra gamle dage, Kardashian-søstrene, har været under bekyldninger for at handle uansvarligt.

Apropos ø, så var Kims 40-års fødselsdag en forargelsesbombe uden lige.

I slutningen af oktober inviterede hun nemlig både familie og venner til troperne for at fejre sin runde alder.

Hendes familie har siden været lidt mere påpasselige, og har besluttet sig for at aflyse den årlige traditionelle Kardashian-jul for ikke at ende i endnu en shitstorm.

Sponsoreret indhold