Paris Hilton afslører detaljer om Britney: - Hun har ingen kontrol over sit liv

Den 39-årige realitystjerne, hotelarving og superkendis Paris Hilton har før udtrykt stor sympati for hendes veninde, den stærkt omdiskuterede popprinsesse Britney Spears.

[node:advert-in-body]

Men i et nyt interview lufter Hilton endnu flere af sine tanker omkring Spears værgemål, som betyder at hun gennem 12 år har haft skiftende værger, der har haft total kontrol over hendes liv.

- Som et voksent menneske, skal man kunne leve sit liv og have fuld kontrol over det, fortalte hun til Andy Cohen i radioprogrammet SiriusXM Live onsdag.

Den blonde Paris fortæller desuden, at hende og Britney stadig er venner, og at de i løbet af denne sommer har mødtes. 

- Vi har spist middag i Malibu. Jeg elsker hende så meget, lyder det, før hun fortsatte med at italesætte de mange år, hvor Britney har været umyndiggjort.

[node:advert-in-body_2]

- Det stammer nok fra min egen tid, hvor jeg blev kontrolleret. Så kan jeg forstå, hvordan det må føles. Alligevel er det svært at forestille sig, hvordan jeg ville have det, hvis det stadig var sådan.

- Hun har arbejdet så hårdt, og hun har ingen kontrol over sit eget liv overhovedet. Det er ikke fair. 

taler ikke om det

Ærlige Paris Hilton talte på den måde direkte ind i nogle af de mange fanteorier, der florerer især på megastjernens Instagram-profil.

På grund af sær opførsel, mystiske videoer og kryptisk emoji-brug vælter kommentarerne om #FreeBritney frem under hver af hendes posts.

Ligesom en stor gruppe fans virker overbeviste om, at hun holdes indespærret. At hun er frarøvet al tænkelig frihed og uafhængighed - mod sin vilje, vel at mærke. 

[node:advert-in-body_3]

Dog er det ikke noget, som de to veninder drøfter, når de ses, fortæller Paris Hilton.

- Nej, jeg bryder mig ikke om at bringe den slags emner op, forklarer hun til radioværten, og fortsætter:

- Hun er så sød og udskyldig en pige. Vi taler bare om glade ting. Musik, mode, sjove ting. Jeg forsøger ikke at bringe negative ting frem, og få folk omkring mig til at føle ubehag. Så jeg har aldrig talt med hende om det.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Mange vil nok kunne huske da Britney og Paris gjorde Los Angeles\' gader usikre både dag og nat tilbage i 2006 - umiddelbart før Brineys store psykiske deroute. Her er de ude og shoppe, mens Britney har sin søn Sean Preston med på armen.

Mange vil nok kunne huske da Britney og Paris gjorde Los Angeles' gader usikre både dag og nat tilbage i 2006 - umiddelbart før Brineys store psykiske deroute. Her er de ude og shoppe, mens Britney har sin søn Sean Preston med på armen (Foto: Mega)

Jamie Spears, Britneys far, kalder rygterne om det omfattende værgemål for “en vittighed”.

Det er blandt andre ham, der gennem de seneste 12 år har været datterens juridiske værge, hvilket betyder, at han har styret hende økonomi, kalender, omgangskreds, forhold og indkøb. Og stort set alle andre aspekter af hendes liv, skal man tro #FreeBritney-bevægelsen.

For Paris Hiltons vedkommende er der åbnet for den helt store sandhedspose for tiden. I forbindelse med sin nye dokumentarfilm, ”This is Paris”, afslører hun en mørk fortid med barndomstraumer, voldelige forhold og identitetskriser.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close