Kendte4. august 2022

Paprika Steen hader sommerferie: - Jeg røvkeder mig

Skuespiller og instruktør, Paprika Steen, var i højt humør første aften på årets Smukfest. Også selvom hun virkelig godt kan komme til at kede sig om sommeren
Paprika fejrede fyraften på Smukfests første dag
Paprika fejrede fyraften på Smukfests første dag
 Foto: Dan Mariegaard

Udover obligatorisk Smukfest-hygge har Paprika Steen, 57, en særlig spændende ting på programmet under festivalen i Bøgeskoven i Skanderborg.

Torsdag gæster hun nemlig sin gamle makker Martin Brygmann, der spiller op og inviterer musikalske venner forbi Stjernescenen.

Men før da gjaldt det en friaften.

Humøret var højt hos Paprika og munderingen var frisk og sommerlig, da SE og HØR mødte hende i nærheden af backstagebaren.

Netop færdiggjort sin film

Forklaringen på det store smil kunne være, at Paprika selvsamme dag havde lagt sidste hånd på sin kommende film ”Fædre og Mødre”, der forventes at få premiere til november.

Her har hun siddet i instruktørstolen, mens store stjerner som Nikolaj Lie Kaas, Amanda Collin og Rasmus Bjerg stod foran kameraet.

– Jeg har lige gjort min film færdig, den får premiere til november. Så sommeren har for mig ikke været så lang.

Paprika havde således tid til at holde lidt fyraften og sænke skuldrene onsdag aften – dog afslørede skuespilleren og instruktøren, at hun ikke er den store fan af konceptet sommerferie.

– Jeg synes, sommerferie er røvkedeligt. Det er bare sådan en mellemtid. Jeg vil bare gerne i gang, lød det fra den frække og fortravlede filminstruktør.

Smukfest 2022: Kendte danskere strømmer til

Sponsoreret indhold