Kendte29. maj 2020

Pamela Anderson taler ud om meget kort ægteskab

Blot 12 dages ægteskab blev det til mellem Pamela Andersen og Jon Peters, men nu fortæller modellen, at hun slet ikke var gift
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pamela Andersons ægteskab med den 74-årige filmproducer Jon Peters har skabt forvirring på flere planer.

Først kom det som noget af en overraskelse, at parret overhovedet var blevet gift. Efterfølgende gik bølgerne højt, Pamela og Jon gik fra hinanden, og efter blot tolv dages ægteskab kom en lynhurtig skilsmisse på plads.

Hvis man nu ikke var forivrret nok i forvejen over den tumult, der eksisterer i Pamela Andersons kærlighedsliv, så fortæller hun nu til avisen The New York Times, at der faktisk ikke var noget ægteskab.

- Jeg var ikke gift, lyder det fra den 52-årige brystbombe.

- Der var intet bryllup. Ikke noget ægteskab. Der var ikke noget. Det er, som om det aldrig skete. Det lyder bizart, men sådan er det, lyder det fra den tidligere "Baywatch"-stjerne.

Pamela fortæller, at hun efter en meditationstur til Indien, løb ind i Jon Peters, som hun er gamle venner med, og sådan startede den korte romance.

Så romantisk kan det dog alligevel heller ikke have været, for Pamela understreger, at parret ikke på noget tidspunkt var intime.

- Det var som en lille hvirvelvind-ting, og det var slut meget hurtigt, og det var ingenting. Intet fysisk. Kun et venskab.

Jon Peters slog op med Pamela i en sms med forklaringen om, at ægteskab skræmte ham. Tre uger senere kunne US Weekly så afsløre, at Jon Peters var kommet hurtigt videre. Han er nemlig blevet forlovet med Julia Bernheim.

Pamela Anderson har tidligere været gift med rockstjernen Tommy Lee Jones, Kid Rock og Rick Salomon. Sidstnævnte har hun været gift med hele to gange.

Måske sjette gang er lykkens gang?

Sponsoreret indhold