Kendte26. juni 2020

P3-vært stopper: Vil sove længe om morgenen

Stefan Le Quellec Knudsen, som siden 2018 har været en del af P3's "Go' Morgen"-hold sender for sidste gang næste fredag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200604-944500-5-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

"Transfernyt," skriver radioværten Stefan Le Quellec Knudsen i et opslag på Instagram.

Siden november 2018 har han sendt daglig radio, før fanden fik sko på, sammen med sine medværter Maria Josefine "JoJo" Madsen og Mikkel Rosendal.

Men fra fredag den 3. juli siger han farvel til de morgenfriske lyttere.

Stefan Knudsen, som tidligere har optrådt under aliasset "Snake" i blandt andet "Natholdet" som Anders Breinholts sidekick, forklarer sin beslutning med noget så simpelt som bedre nattesøvn.

"(...) Men jeg må også erkende, at det udover at være et fantastisk job, også kræver, at man står urimeligt tidligt op HVER dag," skriver morgenværten, før han også nævner hensynet til familien derhjemme:

"Jeg har simpelthen ikke længere energien og lysten til at stå så tidligt op hver morgen året rundt, ligesom Maja og Charles nok også glæder sig til at få en lidt friskere udgave af mig hjem hver dag."

Planerne for fremtiden er endnu ikke på plads for Stefan Knudsen, men han fortsætter ifølge sit lille skriv på P3-redaktionen i en anden rolle, hvorefter han efter september har frie hænder.

"Derefter står døren til fremtiden åben," skriver han og sætter et rødt hjerte som puntkum.

Stefan Le Quellec Knudsen har været journalist på ’Deadline’ og idémand på ’Natholdet’ på TV 2 og TV 2 Zulu, hvor han i en periode også havde sit eget late night-show, ’Verden ifølge Snake’.

Før sin ansættelse på "Go' Morgen P3" boede han et par år i Cambodia, hvor han arbejdede for Folkekirkens Nødhjælp.

Efter offentliggørelsen af det nye morgenhold bestående af Stefan Knudsen, JoJo og Mikkel Rosendal, fik Danmarks Radio kritik for at ansætte værter uden forudgående jobopslag.

Sponsoreret indhold