Kendte29. august 2022

Ozzy Osbourne vender hjem: Vil ikke dø i USA

Black Sabbath-forsangeren har nu sat sit overdådige hjem i Hancock Park til salg for et kæmpe millionbeløb
Ozzy Osbourne performs during the Commonwealth Games closing ceremony at the Alexander stadium in Birmingham, England, Monday, Aug. 8, 2022. (AP Photo/Alastair Grant)
Ozzy Osbourne er træt af det amerikanske, og han er nu klar til at flytte tilbage til England.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Efter over 20 år i Los Angeles har den britiske rockstjerne Ozzy Osbourne nu valgt at sætte huset til salg og vende hjem til England.

Det skyldes, at Black Sabbath-forsangeren "ikke vil dø i det skøre USA".

Det fortæller han i et interview med The Guardian.

– Jeg vil ikke dø i Amerika. Jeg ønsker ikke at blive begravet i Forest Lawn, siger han og henviser til den populære kirkegård i Californien, hvor flere berømtheder stedes til hvile.

Nærmere bestemt er det de mange amerikanske skyderier, som har forårsaget, at rockstjernen ikke længere vil bo i landet.

– Jeg er træt af, at folk bliver dræbt hver dag. Gud ved, hvor mange mennesker, der bliver skudt under skoleskyderier. Og der var også et masseskyderi i Vegas ved en koncert. Det er vanvittigt, siger han.

Ozzy Osbourne og hans hustru, Sharon Osbourne, har derfor sat huset i Hancock Park til salg for intet mindre end 18 millioner dollars.

Og ifølge mediet er det da heller ikke et helt dårligt – eller ukendt – sted parret nu skal slå sig ned. De skal nemlig hjem til deres 120 år gamle ejendom, Welders House, i Buckinghamshire.

Ozzy Osbourne er 73 år gammel og var tidligere forsanger i heavy metal-bandet Black Sabbath. Siden 1982 har han været gift med tv-værten Sharon Osbourne, og sammen har de børnene Kelly, Jack og Aimee.

Sponsoreret indhold