Kendte18. maj 2020

Owen Wilson forlod sin nyfødte datter - og har aldrig set hende siden

Den amerikanske skuespiller Owen Wilson har aldrig mødt sin lille datter, der kom til verden i oktober 2018 – til trods for at moderen gentagne gange har bønfaldt ham om at blive en del af datterens liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/owen_wilson_1.jpg
 (Foto: MEGA)

For to år siden blev 51-årige Owen Wilson far til en lille datter.

Men den amerikanske skuespiller har aldrig ønsket at være en del af datterens liv. Faktisk har han aldrig mødt sin datter – til trods for at moderen gentagne gange har bønfaldt ham om at blive en del af datterens liv.

Til Daily Mail fortæller den knuste mor, Varunie Vongsvirates, at hun flere gange har bedt Owen Wilson om at blive involveret i datterens liv, men uden held.

I stedet fortæller Varunie Vongsvirates, at skuespilleren ”slet ikke har kontakt” med sin datter, og at han "end aldrig har mødt hende”.

- Owen har aldrig mødt Lyla. Aldrig. Han hjælper til med det finansielle, men det har aldrig handlet om det, fortæller moderen til Daily Mail.

- Lyla har brug for en far. Det er ironisk, hvordan han (Owen Wilson, red.) bliver ved med at spille farroller, men at han aldrig har mødt sin egen datter, fortæller hun videre.

Varunie Vongsvirates og Owen Wilson datede on/off in omkring fem år, før de til slut gik definitivt hver til sit for to år siden.

9. oktober 2018 fødte Varunie Vongsvirates så datteren – uden Owen Wilson ved sin side.

Hollywood-skuespilleren fastholdt, at han ikke var far til barnet. Men en faderskabstest viste efterfølgende, at det er ham, der er far til den lille pige.

- Du skulle se din datter, hun er fantastisk, du går virkelig glip af noget. Hun ligner dig på en prik, fortæller moderen videre til mediet.

Owen Wilson er også far til to sønner.

Sønnen Robert fik han med sin daværende kæreste Jade Duell i 2011.

Den anden søn, Finn, kom til verden i 2016, da skuespilleren datede fitnesstræneren Caroline Lindqvist.

Sponsoreret indhold