Kendte 8. marts 2015

Overvægtig blev mobbet på dansegulvet – nu bliver han hyldet

Læs dagens solstrålehistorie her
Af af
Læs dagens solstrålehistorie om Sean her
Læs dagens solstrålehistorie om Sean her
Foto: InstagramHistorien om Sean begyndte trist, men ser ud til at ende i en helt anden boldgade. For lige om lidt skal den overvægtige fyr fra London danse sammen med 2.000 smukke kvinder til en stor fest i Los Angeles sammen med superstjerner som Pharrell Williams og Moby - og festen skal vel at mærke kun holdes på grund af ham.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Historien om Sean begyndte for omkring en uge siden, da nogle mobbere lagde flere billeder af en dansende Sean på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Rørende: Her overrasker Madison alle med sit talent

- Så dette eksemplar forsøge at danse sidste uge. Han stoppede, da han opdagede, vi grinte ad ham, skrev én af mobberne til billedet af den dansende mand.Nogle af de billeder af Sean som blev lagt på de sociale medier (Foto: Instagram)


Mobberne, der lagde billeder af Sean på de sociale medier, havde dog næppe regnet med, hvad der derefter ville ske.

Flere tog nemlig den dansende mand i forsvar og skældte mobberne ud for at chikanere en mand, der bare hyggede sig på dansegulvet. Én af dem, der straks støttede Sean, var Cassandra Fairbanks, som er skribent på The Free Thought Project.

LÆS OGSÅ: Her får butiksassistent sit livs overraskelse

Hun lagde billedet af den dansende mand på sin Twitter-profil, og under hashtagget @FindingDancingMan bad hun alle om at sprede efterlysningen, for der var ifølge hende 2.000 kvinder i Los Angeles, som ønskede at gøre "noget særligt" for manden. De ville nemlig holde en kæmpe fest, hvor formålet var at danse natten lang.

Og derfra gik det stærkt. Den overvægtige danser- som altså hed Sean og bor i London - skrev 13 timer senere:

LÆS OGSÅ: Rørende historie: Ingen kom til Glenns fødselsdag

- Cassandre, har lige set invitationen og vil gerne komme til LA for at danse med jer!

Kvinderne begyndte tilmed at samle penge ind, så han kunne få sin flybillet til Los Angeles betalt. Og om få uger stiger Sean så på flyet mod Los Angeles, hvor der venter ham en dansefest ud over det sædvanlige. Således har superstjernerne Pharrell Williams og Moby også meldt, at de gerne vil deltage i festen for Sean:

- Hey @CassandraRules. Hold mig opdateret om jeres dansefest! @Dancingmanfound, du skal aldrig være flov over dig selv. I er begge i sandhed noget særligt, skriver Pharrell Williams således på Twitter, mens Moby tilbyder at være DJ under arrangementet:

- Jeg tilbyder gratis at arbejde som DJ under #DancingMan #DancingManFound #FindDancingMan. Ingen skal nogensinde være flove over at danse, skriver Moby på sin Twitter-profil.

Sponsoreret indhold