Shopping-center pyntede op til jul: Overså vist FRÆK detalje

Foto: Twitter

Julen er lige om hjørnet, og traditionen tro er butikkerne herhjemme godt i gang med at finde julepynten frem, så butikkerne er i vaskeægte julestemning.

Sådan er det også hos vores britiske naboer, og her er særligt én julepyntning blevet bemærket: Julepynten giver nemlig anledning til ganske frække forestillinger, mener nogle.

Shopping-centret Tynwald Mills, der ligger på Isle of Man, har valgt at pynte op med både isbjørne, pingviner og juletræer, men havde formentlig ikke lige overvejet, at isbjørnenes stilling kunne lede tanken hen på noget mere frækt end blot julehygge.

Fræk bjørn! Foto: Twitter

Også bagfra ser det frækt ud. Foto: Twitter

Flere kunder i centret bed mærke i den sexede opstilling og kunne efterfølgende ikke lade være med at dele billeder af juleopsætningen på deres sociale medier.

Mens nogle blot skrev, at det ligner, bjørnene dyrker sex, er der andre, der går mere i detaljer og beskriver, at der vist er tale om doggy style.

Shopping-centret har dog ikke ønsket at uddybe, hvilken sexstilling der var tale om. I stedet har man blot undskyldt og sørget for, at de hvide polarbjørne fik lidt afstand til hinanden.

Se endnu flere sjove billeder i det store galleri herunder:

Sjove optiske illusioner

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close