Kendte30. januar 2023

Overraskende udmelding: Nevøen skal spille Michael Jackson i kommende film

Det bliver 26-årige Jaafar Jackson, der skal fylde den store biografrolle ud i den kommende biografifilm om musikikonet – og det er måske ikke helt tosset
Det bliver popidolets egen nevø, der får til opgave at portrættere ham i braget "Michael"
Det bliver popidolets egen nevø, der får til opgave at portrættere ham i braget "Michael"
 Foto: Ritzau Scanpix

Allerede nu peger det i en lovende retning.

Der står nemlig i forvejen et stærkt hold bag den kommende film ”Michael”, der naturligvis lægger sig i slipstrømmen af den evige række af såkaldte biopics om store personligheder, der jævnligt møder biografseerne i disse år.

Filmen kommer således til at handle om musikikonet - The King of Pop – Michael Jackson. Og nu står det klart, hvem der skal spille den plagede, men talentfulde, unge mand, der blev verdenskendt i allerede i en purung alder i 1960’erne.

Højst opsigtsvækkende er det, at det bliver Michaels egen nevø – 26-årige Jaafar Jackson – der skal spille ”Thriller”-popstjernen.

Det bekræfter instruktøren Antoine Fuqua på de sociale medier.

Den unge sanger er søn af Jermaine Jackson, Michael Jacksons bror, der også var medlem af familiegruppen Jackson 5.

Selvom vi endnu ikke kender navnene på resten af castet, så står det klart, at både instruktør- og producernavne er lovende.

Tidligere har det nemlig været fremme, at det er Antoine Fuqua, der sætter sig i instruktørstolen. Han har siden stået bag ”Training Day” og ”The Equalizer”.

Med sig på holdet har han oscarvinder Graham King, der har produceret film som "Bohemian Rhapsody" og "The Departed", som han vandt en Oscar for bedste film for.

Derudover står "The Aviator"-forfatter John Logan, for at skrive manuskriptet til filmen.

Biopics møder voldsom modvind

Måske er det netop Jaafar Jackson, der egner sig bedst til at spille popidolet, Michael Jackson, der gik bort i sommeren 2009.

Han har nemlig selv sunget, danset og optrådt siden han var bare 12 år gammel, og nu er det altså en af de helt store opgaver, der venter ham.

Disse biopics har nemlig ikke helt let ved at vinde publikums gunst over, viser det sig. For eksempel er en anden en af slagsen – den om Amy Winehouse – allerede før den har fået en officiel premieredato, ramt af massiv kritik.

Filmen bliver allerede – på baggrund af billeder fra bagom optagelserne – kaldt for både ”væmmelig” og sågar ”en forbrydelse” mod sangerinden, der døde i 2011.

Måske vil musik- og filmfans netop se mildere på filmen om Michael Jacksons liv, hvis det er et familiemedlem, der står for portrætteringen.

Sponsoreret indhold