Kendte11. april 2023

Overhaler Katy Perry: Nu er Rihanna den mest fulgte kvinde på Twitter

Over 108 millioner har netop været inde og klikke på "følg"-knappen hos den barbadianske sangerinde Rihanna
Rihanna har netop nået et nyt højdepunkt i sin karriere. Hun har nemlig vippet Katy Perry af pinden som den mest fulgte kvinde på Twitter. nbsp;
Rihanna har netop nået et nyt højdepunkt i sin karriere. Hun har nemlig vippet Katy Perry af pinden som den mest fulgte kvinde på Twitter.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at det er syv år siden, at Rihanna udgav sit seneste album "Anti". Men det betyder ikke, at verden har glemt den kvindelige popstjerne – tværtimod.

Tager man et kig på listen over de mest fulgte kvinder på det sociale medie Twitter, har den barbadianske sangerinde nemlig indtaget førstepladsen.

Det skriver flere medier, heriblandt Billboard.

Nærmere bestemt har "Rude Boy"-sangerinden i skrivende stund sneget sig op på intet mindre end 108,2 millioner følgere, og det betyder således, at hun har skubbet Katy Perry, der tidligere lå i top, af tronen.

Katy Perry kommer dog stærkt efter Rihanna, da det i øjeblikket kun er 5.000 følgere, der skiller dem ad. Herefter kommer flere andre kvindelige stjerner, såsom Taylor Swift, Lady Gaga, Ellen DeGeneres og Kim Kardashian.

Den mest fulgte person på mediet er dog forsat Twitter-grundlægger Elon Musk, der har fået 134,4 millioner til at trykke på "følg"-knappen.

Selv om det ikke er meget musik, man har fået fra 35-årige Rihanna, er der da også andre ting, der har gjort hende bemærket den seneste tid.

Tilbage i februar optrådte hun blandt andet ved dette års Super Bowl, hvor hun overraskede alt og alle, da hun annoncerede, at hun var gravid med sit andet barn.

Om der så snart kommer ny musik fra den populære sangerinde, må tiden vise.

Sponsoreret indhold