Kendte3. august 2022

Overdådig kærlighedsfest: Her er alle detaljerne fra Mascha Vangs bryllup

Der blev ikke sparet på noget, da Mascha Vang og hendes Troels holdt årets fest på Holckenhavn Slot i går
Mascha og Troels Vang holdt årets fest, da de i går holdt et brag af et bryllup
Mascha og Troels Vang holdt årets fest, da de i går holdt et brag af et bryllup
 Jesper Sunesen

Årets bryllup løb af stablen i går, da Mascha Vang og hendes kæreste gennem fire år Troels Krohn Dehli blev smedet sammen ved et overdådigt slotsbryllup på Holckenhavn Slot ved Nyborg på Fyn.

Klokken 11.34 blev bruden ført op ad kirkegulvet af sin far, og tre kvarter senere gik hr og fru Vang hånd i hånd ud af kirken, mens organisten spillede temaet fra filmen “Top Gun”-temaet.

– Juhuuuu, jublede Mascha, da hun og gemalen mødte den fremmødte presse i slottets gård.

Artiklen fortsætter under billedet …

Bruddeparret blev badet i blomster 
Bruddeparret blev badet i blomster
 Jesper Sunesen

Kendissernes favoritflorist Lars Jon havde sørget for fine poser med rosenblade og hortensiaer, som de begejstrede bryllupsgæster kastede over det nygifte par.

Kort efter vielsen flød champagneboblerne i rigelige mængder under receptionen i de smukke omgivelser i Holchenhavns have. Her ventede også en fem etagers stor, enkel bryllupskage smukt pyntet ved blomster.

Selv om hele to bagedystvindere var med til brylluppet, Annemette Voss og Sæphor Kristinsson, havde Mascha bestilt kagen udefra.

Artiklen fortsætter under opslaget …

Inden middagen skiftede Mascha til kjole nummer to – en smuk, lang blondekjole – og den fine brudeopsætning blev slået ud til narrestreger.

Artiklen fortsætter under opslaget …

Også i den flotte sal havde floristen dekoreret med overdådige blomsterdekorationer. Her ventede en treretters menu. Til forret blev der serveret torsk mosaic med blomkål, sommeræble, dild og jomfruhummersauce, og i glassene var der Riesling Trocken.

Til hovedret satte gæsterne tænderne i Kalvemørbrad fra Bornholm med urter, pommes anna, grillet løg, luftig trøffelbearnaise, små gulerødder og rødvinssauce, og til det drak de Cascina d’Or.

De sluttede af med Syltede rabarber med tonka iscreme, mazarin og rabarberskum, hvid chokolademousse og rabarbersorbet indtaget med Brachetto d'acqui til dessert.

Under middagen ankom toastmaster Thomas Evers Poulsens gave. Forud for vielsen havde “Vild med dans”-veteranen røbet, at han og kæresten Sæphor gav brudeparret et overraskelse, som ville komme senere, i gave, og det viste sig, at det var Thomas’ gode veninde og tidligere bakkesangerinde Anette Oxenbøll, som sang et par numre – herunder sin egen version af Bjældeklang.

Oxenbøll fik under sin optræden lokket de kvindelige gæster ud på gulvet i en løssluppen can can. Og naturligvis holdt gommen tale for sin brud – helt som traditionen foreskriver.

Det var ikke blot rollen som toastmaster, Thomas Evers havde fået – han var også dansetræner og kan tage en del af æren for en smuk brudevals, hvor Troels svingede Mascha rundt i skæret fra massevis af stjernekastere, som gæsterne holdt.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Efter valsen var det tid til at skifte dagens andet skrud ud med en mere dansevenlig sag – en lårkort hvid sten- og pailletbesat kjole med fjer forneden. Lee Van Club sørgede for musik, der lokkede gæsterne på dansegulvet.

Artiklen fortsætter under opslaget …

De mest udholdende gæster vred sig til aftenens sidste og meget symbolske Volbeat-nummer “For evigt” ved 4-tiden, og Mascha og Evers demonstrerede, at de ingenlunde har glemt deres fælles fodslag fra “Vild med dans” sidste år.

4.55 lagde Mascha et billede af Troels' strømper, som på traditionel vis manglede snuderne ledsaget af ordene “Verdens bedste dag”.

I dag går turen til Smukfest, hvor parret fejrer hvedebrødsdagene med god musik og ditto venner.

Stort tillykke til Mascha og Troels fra hele SE og HØRs redaktion.

Sponsoreret indhold