Kendte13. marts 2021

”Outlander”-stjerne Sam Heughan drømmer om at blive den næste James Bond

Svaret ville nok også komme hurtigere, end producerne kan nå at tælle til to, hvis de stiller den 40-årige spørgsmålet, om han vil være den næste 007
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega627965_005.jpg
 Foto: MEGA

Det er bestemt ikke alle skuespillere eller skuespillerinder i Hollywood, der ynder at spille med åbne kort, når de spørges ind til rygter om kommende roller. Men for den 40-årige ”Outlander”-stjerne Sam Heughan er der ingen tvivl.

Han er i al fald ganske ærlig, når det kommer til, at det snart er tid til at finde ud af, hvem der skal erstatte Daniel Craig som James Bond, efter den kommende ”No Time To Die” endelig får premiere.

Lige nu er det dog navne som Idris Elba, Tom Hardy og James Norton, der oftest er blevet nævnt, når snakken falder på den nye agent 007, men Heughan ønsker alligevel, casterne skal kigge hans vej.

- Hvis jeg blev spurgt, om jeg ville komme til audition på rollen, så ville det glæde mig, lyder det fra ham i et nyt interview med Metro.

Faktisk ville det nok glæde ham mere, end hvad han lige giver udtryk for, da han allerede en gang før har været til audition på rollen som Bond, James Bond.

- Jeg lavede en scene, og de havde en pistol fra ”The Man With The Golden Gun” på bordet, og jeg kan bare huske, at jeg tænkte; ”Wow, det her er helt vildt”. Det var surrealistisk. Han er jo en karakter, som vi alle er vokset op med, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega368274_004.jpg
 Foto: MEGA

Sam Heughan har været i gang med skuespillet siden 2001, men han er i dag muligvis bedst kendt for sin rolle som Jamie Fraser i serien "Outlander", som han spillede med i fra 2014-2020. Foto: MEGA

Men rollen gik som bekendt ikke til ham. Men måske han har heldet med sig i denne omgang?

Desværre lader det dog hverken til at Heughan eller os andre snart får svar på lige netop det spørgsmål. Så sent som i sidste måned kunne produceren Barbara Broccoli nemlig sige, at der ikke ville blive annonceret nogen ny Bond, før ’”støvet har lagt sig”.

Og det støv kan være længe om at lægge sig, da premieren på filmen ”No Time To Die” allerede er blevet rykket flere gange, senest til den 8. oktober 2021. Det kunne derfor godt tyde på, at det tidligst bliver i 2022, vi hører om en eventuel ny James Bond-skuespiller.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold