Kendte7. juli 2022

"Outer Banks"-stjerne dræbt i tragisk færdselsulykke

22-årige Alexander 'AJ' Jennings, som er kendt fra den populære Netflix-serie "Outer Banks", er omkommet i en forfærdelig trafikulykke
Netflix serie
Alexander "AJ" Jennings medvirkede i Outer Banks-serien.
 Foto: Netflix

Alexander "AJ" Jennings, som blandt andet er kendt fra sin stand-in rolle i hitserien "Outer Banks", har netop mistet livet.

Det skete natten til onsdag, hvor han var involveret i en trafikulykke.

Det oplyser agenturet Kimmie Stewart, som har fået dødsfaldet bekræftet af familien, ifølge TMZ.

Den 22-årige skuespiller blev påkørt af to køretøjer omkring klokken 02.30 i byen Charleston. Her flygtede begge bilister fra ulykkesstedet, og Alexander "AJ" Jennings liv stod ikke til at redde, hvorfor han døde af sine kvæstelser.

– AJ var en smuk, venlig sjæl og et lys hver dag på sættet. Han flyttede til Charleston fra New York for at arbejde som vores John B fotodouble/stand in-person i denne sæson, skriver agenturet og fortsætter:

– Jeg kan ikke fatte chokket og tragedien ved AJs pludselige tab, og vores tanker er hos hans familie og venner i denne svære tid, lyder det i et opslag på Facebook.

screenshot
 Foto: Screenshot

Alexander "AJ" Jennings har medvirket i Netflix-serien "Outer Banks", hvor han har haft rollen som stand in-person for seriens hovedperson John B, som spilles af Chase Stokes.

I opslaget fra Kimmie Stewart oplyses det, at Netflix har stillet krisehjælp til rådighed for de, der har brug for det, eftersom Alexander "AJ" Jennings har været en god ven for mange på produktionen.

Heriblandt Chase Stokes, som udtrykker sin sorg over tabet i en story på sin Instagram-profil.

– Forsøger stadig at bearbejde, hvorfor visse ting sker, og hvorfor verden fungerer på den måde, den gør. Mit hjerte er knust. Dit liv var lige begyndt, skriver han blandt andet.

instagram
 Foto: Instagram @hichasestokes

Sponsoreret indhold