Kendte10. juli 2023

Oscar De La Hoya takker Travis Barker: Han opdrog min datter

Den tidligere professionelle bokser sender nu en tak til sin datters stedfar for at tage det ansvar, han ikke selv kunne tage
Travis Barker og Kourtney Kardashian
Travis Barkers ekskones ekskæreste, Oscar De La Hoya, sender nu en stor tak til trommeslageren for at tage sig af hans datter, da han ikke selv kunne.
 Foto: DPRF/STAR MAX/IPx

For to år siden satte Oscar De La Hoya for første gang nogle få ord på, hvordan han har det med, at Blink-182 trommeslageren Travis Barker, har opdraget bokserens datter i stedet for ham selv.

Dengang sagde han, at han ”intet har andet end respekt” for datterens tidligere stedfar.

Oscar De La Hoya, promoter for boxer Ryan Garcia, listens to speakers during a news conference Thursday, April 20, 2023, in Las Vegas. Garcia is scheduled to face Gervonta Davis in a bout in Las Vegas on Saturday. (Steve Marcus/Las Vegas Sun via AP)
Den amerikansk-mexicanske Oscar De La Hoya blev kaldt "The Golden Boy" i sin storhedstid som bokser.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Nu åbner han mere op i et interview med det amerikanske medie Entertainment Tonight, hvor han fortæller om ikke at have opdraget sine egne børn, hylder børnenes mor og ophøjer Barker for at være en beundringsværdig faderfigur for datteren Atiana, som De La Hoya deler med den tidligere skønhedsdronning Shanna Moakler.

Taknemmelig

– Jeg er taknemmelig for, at Barker var der, du ved, som en faderfigur for min datter. Jeg er nødt til at være taknemmelig for, at Shanna var mor for Atiana, og jeg kender min plads, dybest set, du ved?, fortæller han og fortsætter:

– Min plads? Jeg er tydeligvis faren, og det er jeg stolt af. Men igen, jeg er taknemmelig for, hvad de har gjort. Især Barker. Han har virkelig påtaget sig ansvaret.

Bokseren afslører også, at ham og den tatoverede trommeslager ofte er i kontakt sammen.

Stadig tætte

Oscar De La Hoya og eksen fik datteren Atiana i 1999. Parret gik dog fra hinanden i september 2000, efter Shanna Moakler så ham i fjernsynet til Latin GRAMMYs, hvor han var sammen med en anden kvinde.

LOS ANGELES, CA - JULY 14: Travis Barker, Alabama Luella Barker, Atiana de la Hoya, at day one of the 5th Annual Beautycon Festival LA 2018 at the Los Angeles Convention Center in Los Angeles, California on July 14, 2018. Credit: Faye Sadou/MediaPunch /IPX
Travis Barker sammen med datteren Alabama og steddatteren Atiana De La Hoya (th.) i 2018
 Foto: Faye Sadou/MediaPunch/IPx

Moakler giftede sig i 2004 med trommeslageren Travis Barker, og i de efterfølgende år udviklede Atiana og Travis Barker et stærkt bånd. Sammen fik parret også sønnen Landon og datteren Alabama.

Selv efter parret gik fra hinanden i 2008, var det ikke kun sine biologiske børn Barker fortsatte med at se. Ham og steddatteren fortsatte også med at have et tæt bånd til hinanden.

Sponsoreret indhold