Kendte28. december 2020

Oscar Bjerrehuus: Sådan blev jeg model

Det har ikke altid ligget i kortene, at Oscar Bjerrehuus skulle gå i fars fodspor
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan godt være, at det udefra set virkede oplagt, da Oscar Bjerrehuus valgte at gå modelvejen ligesom sin far Oliver.

Men egentligt har den 19-årige stjerne ikke altid haft planer om at posere foran kameraerne.

Det fortæller han i et interview med tv-værten Thomas Bense i talkshowet "Kaffe og Kage med...".

- Det var ikke det, jeg havde regnet med. Da jeg var 13 år ville jeg bare gerne være dj, siger Oscar Bjerrehuus.

Faktisk var det lidt af en tilfældighed, der førte ham ind i modelbranchen.

- En dag spurgte Unique (Unique Models, red.) om jeg ikke lige kunne komme med dem hurtigt, mens de var hos min far. Og så tog de nogle billeder. Så gik der et år, hvorefter jeg tog op til dem igen. Og spurgte de, om jeg ville skrive kontrakt, fortæller han.

- Jeg har altid set det lidt som en sideting. Jeg har altid været mere kreativ i det, og jeg hælder lidt mere til det kreative arbejde.

Selvom modeltjansen ikke var første prioritet, faldt det Oscar naturligt at stå foran kameraet.

- Det er nok nemmere for mig end for andre. Jeg har levet med min far, som altid har gjort det. Så det har været omkring mig. Men derfor skal man selvfølgelig lige ind i det og føle det. Det er noget andet, når det er en selv, der står foran et kamera, siger Oscar.

Modelkarrieren har indtil videre kørt på skinner, og planen var også, at Oscar skulle til udlandet for at drive det endnu større. Men som med så meget andet kom corona i vejen.

- Corona satte en stopper for ret mange modeljobs og dj-jobs. Så hele min branche blev jo lagt ned. Nu prøver jeg at fokusere på nogle andre ting. Jeg har trænet meget og trænet nogle hold i boksning. Det er også en profession, jeg synes, har været ret fed, siger han.

Sponsoreret indhold