Kendte4. oktober 2023

Oscar Bjerrehuus havde kæresten med på den røde løber: Her har du måske set hende før

Den tidligere model og ”Forræder”-talent, Oscar Bjerrehuus, har mødt sin nye kæreste, Anna, gennem fælles venner – onsdag havde hun debut på den røde løber, hvor de to unge mennesker ankom hånd i hånd
Anna Badihi og Oscar Bjerrehuus har været sammen i et halvt år 
Anna Badihi og Oscar Bjerrehuus har været sammen i et halvt år
 Foto: Martin Høien

Svaret kommer prompte, og det er Anna Badihi, der modigt tager ordet.

– Seks måneder, kvitterer hun nemlig raskt, da SE og HØR og resten af de fremmødte journalister vil vide, hvor længe hun og Oscar Bjerrehuus har kaldt sig kærester.

– Du tager den bare herfra, siger gavflaben Oscar Bjerrehuus, der for første gang har Anna med på den røde løber – og selvom det er hendes første gallapremiere som hans ledsager, så fejlede selvsikkerheden altså ikke noget hos den unge kvinde.

Det er da heller ikke særlig lang tid siden, den 22-årige model og dj afslørede i programmet ”Flaskehalsen peger på” på DR Lyd, at han havde en kæreste.

Han fortalte dog ikke, hvem den heldige var.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-04/_mho5238-1.jpg
Oscar Bjerrehuus med kæresten Anna Badihi.
 Foto: Martin Høien

Men efter premieren på musicalen ”Jersey Boys” i Tivoli Koncertsal har vi så endelig fået ansigt og navn på den smukke unge kvinde, der har kapret Oscars hjerte.

Og hvis du synes, hun virker bekendt, eller måske har hørt navnet før, så kan det hænge sammen med, at Anna Badihi faktisk har en ganske betragtelig følgerskare på sine sociale platforme.

Ikke mindst på TikTok, hvor hun kan bryste sig af over 62.000 følgere.

Her får man indblik i hendes frisørture, hendes danserutiner med veninder, smut forbi neglesalonen eller fremvisning af forskellige outfits.

På den røde løber forklarer Anna Badihi, at hun er danser, og desuden til daglig roder lidt med sociale medier.

Parret bor ikke sammen, og har heller ikke planer om det lige nu.

Efter sin ret så imponerende medvirken i TV 2-hittet ”Forræder” er Bjerrehuus blevet vældig gode venner med resten af holdet af kendisdeltagere.

For eksempel er der planer om en fællesudflugt ud for at bakke bokseren Sarah Mahfoud op, når hun på lørdag skal i ringen ved Danish Fight Night.

Og mon ikke også der er en plads til Oscar Bjerrehuus nye kvindelige bekendtskab?

Se hele galleriet fra den stjernespækkede musicalpremiere her:

De kendte strømmer til

Sponsoreret indhold