Kendte28. juni 2022

Orlando Bloom viser vanvittig form frem: - Da jeg var 19, sagde de, jeg aldrig ville komme til at gå igen

Netop som vi alle gik og syntes, det var hedt nok i forvejen
Blooms nyeste video hjælper ikke ligefrem på de allerede tropeagtige temperaturer, vi kæmper med for tiden 
Blooms nyeste video hjælper ikke ligefrem på de allerede tropeagtige temperaturer, vi kæmper med for tiden
 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA

Den amerikanske filmstjerne Orlando Bloom har aldrig været bleg for at vise sine fortrin til hele verden – hvem husker eksempelvis ikke, hvordan han helt ublu padlede bukseløs rundt med sin kommende kone, Katy Perry, i 2016?

Også i forbindelse med sit seneste opslag på Instagram, får man en hel del af den smukke 45-årige ”Ringenes Herre”-stjerne at se.

Her gennemgår Bloom dele af den ekstreme træningsrutine, som han bruger til at holde kroppen toptunet med. Og det ser ganske imponerende ud.

Ikke mindst med tanke på, at Orlando Bloom som 19-årig var ude for en ulykke, han var ude for i 1998. Her mistede skuespilleren næsten livet, da han faldt fra tredje etage og knuste sin rygsøjle.

Dengang fortalte lægerne ham, at han nok næppe ville komme til at gå igen, men man må sige, at ”Pirates of the Caribbean”-skuespilleren modbeviste dem.

Flere år efter satte Orlando Bloom ord på den alvorlige ulykke, og sagde:

– Inden da havde jeg ikke nogen sund taknemmelighed for livet. Jeg tænkte, jeg var uovervindelig. Jeg endte med nogle mørke tanker, og jeg tænkte for mig selv, at enten kom jeg til at gå igen, eller også gjorde jeg ikke.

På tredje video i Orlando Blooms opslag kan man da også sagtens ane hans ar, der fylder langs det midterste af ryggen.

– Denne video har lige reddet min dag. Du ser fantastisk ud, skriver en af Orlando Blooms seks millioner følgere.

Flere andre sender flamme-emojis, mens de ikke kan lade være med at påpege, hvor heldig ”Fireworks”-sangerinden Katy Perry er. Hun giftede sig med skuespilleren i 2016, og sammen har de datteren Daisy Dove.

Sponsoreret indhold