Kendte25. marts 2020

"Orange Is the New Black"-stjerne afslører: Fik hjerteskærende besked til graviditetscanning

Laura Prepon, der spiller en af hovedrollerne i Netflix-hittet "Orange Is the New Black", fik dårligt nyt, da hun var til graviditetsscanning under sin anden graviditet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10347177x.jpg
 Foto: MEGA

Graviditet er en tid fyldt med både glæde og bekymringer, og det manifesterer sig virkelig, når man skal til scanning for at se, om den lille guldklump i maven vokser, som den skal.

I sin kommende bog "You & I As Mothers", som det amerikanske ugeblad People bringer uddrag fra, fortæller skuespilleren Laura Prepon om sin anden graviditet, som efter en scanning endte ganske tragisk.

- Jeg er en yderst privat person, så det er første gang, jeg er så åben. Men jeg føler, at for at vi kan have en ægte samtale om moderskabet, så skal man dele sandheder og tale om, hvad der virkelig foregår, fortæller Prepon i sin kommende bog.

Prepon og ægtemanden Ben Foster blev i 2017 forældre til datteren Ella, og året efter blev hun igen gravid. De var ivrige efter at dele nyheden med familie og venner, men ventede til, de havde været til scanning i uge 16.

Under scanningen så fosteret ikke normalt ud, og en specialist blev tilkaldt. Efter yderligere undersøgelser fortalte lægen parret den forfærdelige dom:

- Neonatal-specialisten fortalte os, at hjernen ikke voksede, og knoglerne voksede ikke, fortæller skuespilleren.

- Vi fik at vide, at graviditeten ikke ville gå til termin, og at min krop var i fare, hvis jeg fortsatte graviditeten, genkalder hun og fortsætter:

- Ben holdt mig, mens jeg græd. Vi blev nødt til at afbryde graviditeten.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/shutterstock_editorial_10347504w.jpg
 Foto: MEGA

Laura Prepon med gemalen Ben Foster. Foto: MEGA

Den nu 40-årige skuespiller frygtede, at hun efter den mislykkede graviditet ikke kunne blive gravid igen, men hendes mand holdt fast i sin optimisme:

- Han var en stor støtte. Det nåede til det punkt, hvor jeg ikke vidste, om jeg kunne blive gravid igen, fordi det tog så lang tid at komme mig. Men min mand vidste, at vi nok skulle få en sund søskende til Ella, fortæller hun i bogen.

Heldigvis lykkes det hende at blive gravid, og parret blev i slutningen af februar forældre til en lille dreng:

- Det sætter virkelig tingene i perspektiv, hvad det betyder at have et sundt barn, fortæller Prepon om hele oplevelsen.

Sponsoreret indhold