Optagelserne stoppet: "Bridgerton"-ansatte ramt af coronavirus

Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix

Det var en kæmpe seerfavorit, da første sæson af "Bridgerton" havde premiere på Netflix i december sidste år. 

Og det var da også en glædelig nyhed af den helt særlige slags, da det blev bekræftet at Jane Austin-møder-Gossip-Girl-serien ville vende tilbage med endnu en sæson. 

Nu kan det dog være, at fans kommer til at vente en lille smule længere på sæson to. Optagelserne til den populære tv-serie blev nemlig sat på pause i 24 timer, efter en ansat blev testet positiv for covid-19. 

Det skriver Deadline

Det forventes, at optagelserne til den kommende sæson vil blive sat i gang så hurtigt som muligt, og for den coronaramte person byder den nærmeste fremtid på en omgang isolation. 

Alle, der arbejder på serien, er efterfølgende blevet testet. Det gælder også skuespillerne, der medvirker i serien. 

I den kommende sæson kan fans glæde sig til, at der denne gang vil blive fokuseret på Jonathan Baileys karakter Anthony, der er på stor jagt efter den helt store kærlighed. 

Tidligere på året kom det frem, at den højt elskede og yderst populære Rege-Jean Page ikke havde planer om at vende tilbage. 

- Kære læsere, mens alles øjne er rettet mod Anthony Bridgertons rejse for at finde en hertuginde, byder vi farvel til Regé-Jean Page, der på så triumferende vis spillede hertugen af Hastings, lyder det i en pressemeddelelse fra Netflix - naturligvis skrevet i ægte Lady Wisthedown-stil.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close