Kendte4. februar 2024

Opereret i øjet: Kirsten Siggaard døjer med synet

Den folkekære sanger har midlertidigt mistet synet, efter hun er blevet behandlet på hospitalet.
Kirsten Siggaard, 69, har i år 40-års-jubilæum med Melodi Grand Prix-hittet ”Det’ lige det”, og det glæder hun sig til at fejre, når hendes syn er godt igen.
Kirsten Siggaard, 69, har i år 40-års-jubilæum med Melodi Grand Prix-hittet ”Det’ lige det”, og det glæder hun sig til at fejre, når hendes syn er godt igen.
 Foto: Dan Mariegaard

Den 69-årige Melodi Grand Prix-stjerne Kirsten Siggaard kan ikke se med sit højre øje, efter hun har været igennem en øjenoperation 17. januar.

Det skrev først Nytomkendte.dk, og til SE og HØR fortæller Kirsten Siggaard:

– Jeg har længe døjet med nedsat syn på mit højre øje, og det har været ubehageligt. Lægerne fandt ud af, at det er væske, som er kommet ind i øjet via synsnerven, så med operationen fik de lukket det hul, hvor væsken er kommet ind fra.

Gas i øjet

Årsagen til, at Kirsten lige nu kæmper med synet, er, at lægerne i forbindelse med operationen har kommet gas ind i hendes øje.

– Gassen kan jeg ikke se igennem, det skal sive lige så langsomt ud. Det hele tager seks til 10 uger, før det er i bedring, forklarer Sigaard, som er ved godt mod, og lige nu skal holde sig i ro.

– Jeg må ikke læse eller kigge ned i min telefon, eller løfte på noget. Jeg har heldigvis nogle gode venner, som hjælper mig med at køre mig til tjek på Rigshospitalet og købe ind, siger sangeren, der dog forsikrer, at hun optræder så snart det går bedre.

– Jeg har sagt ja til at komme og overvære Dansk Melodi Grand Prix den 17. februar, og det glæder jeg mig til.

Sponsoreret indhold