Kendte12. august 2021

"One Tree Hill"-stjernen Sophia Bush skal giftes igen

Hollywoodstjernen giver kærligheden endnu en chance og skal giftes for anden gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega532465_004.jpg
 Foto: MEGA

Den 39-årige skuespillerinde Sophia Bush skal giftes med kæresten Grant Hughes.

Det afslører det glade par tirsdag på Instagram.

- Det viser sig, at være din yndlingspersons yndlingsperson faktisk er den bedste følelse i verden, skriver hun til opslaget, hvor hun også har tilføjet #YES.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Grant Hughes, der blandt andet tjener sine penge på at investere i ejendomme, har også delt nyheden på sine sociale medier.

- Hun er min favorit for evigt. Det her er min favorit. Og det liv, vi bygger sammen, fordi hun har sagt ja, er allerede min favorit. Og er så spændt på at opleve livet med dig, min elskede, skriver han til opslaget.

Det romantiske frieri foregik under en sejltur på Lake Como i Italien, og alt tyder på, at Sophia Bush i den grad nyder ferien og kærligheden.

- Det viser sig, at det der med "at være forlovet" er virkelig, virkelig sjovt, skriver hun til et Instagram-opslag fra parrets ferie i Italien.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Bush er bedst kendt for sin rolle som Brooke Davis i den populære ungdomsserie "One Tree Hill", der kørte fra 2003-2012.

Hun har tidligere været gift med skuespillerkollegaen Chad Michael Murray. Parret blevkærester i 2003 og gift i 2005, men blot fem måneder efter bryllupsdagen gik de fra hinanden.

Sponsoreret indhold