Kendte16. februar 2023 (opd. 16. februar 2023)

Omar Marzouk sætter villaen til salg: Kræver 10,8 millioner kroner

Har blot boet der et par år
Så meget stue får du for 10,8 millioner kroner.
Så meget stue får du for 10,8 millioner kroner.
 Foto: Bjørn & Byskov

LÆS OGSÅ: Dejan Cukic i kløerne på Skat

Det er ikke mere end et par år siden, at komiker Omar Marzouk sammen med sin daværende hustru Christine Gjerulff købte en funkisvilla på Frederiksberg.

Men nu kan selv samme hus blive dit. Hjemmet i den mondæne københavnerkommune er nemlig netop til salg, skriver boligmediet Boliga.dk.

Huset ligger på Grøndalsvej i udkanten af Frederiksberg og har 113 kvadratmeter bolig, en kælder på lige så mange kvadratmeter, seks værelser og en stor have ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken Bjørn & Byskov, der har boligen til salg.

Da Krig, Terror og andre sjove ting-komikeren sammen med Gjerulff købte huset tilbage i december 2020 gav de lige præcis ti millioner kroner for det. I dag - 26 måneder senere - lyder prisen på 10,8 millioner kroner.

Landets dyreste villaområde

Det er ikke første gang, at Marzouk har begået sig på boligmarkedet på Frederiksberg. Før han købte huset på Grøndalsvej, solgte han nemlig i efteråret 2020 et andet hus i liebhaverkommunen for 13,8 millioner kroner.

Nu skal komikeren på jagt efter et "nyt hood", hvis han får solgt luksushuset på Frederiksberg.
Nu skal komikeren på jagt efter et "nyt hood", hvis han får solgt luksushuset på Frederiksberg.
 Foto: René Schütze

Frederiksberg er da også den absolut dyreste kommune at købe – og dermed også sælge - hus i i hele landet ifølge Boliga.dk.

Den plads blev cementeret af en gennemsnitlig kvadratmeterpris på svimlende 104.000 kroner, som var det husene blev solgt for i kommunen sidste år - landsgennemsnittet ligger til sammenligning på knap 18.400 kroner pr. kvadratmeter.

Omar Marzouk har en lang komikerkarriere bag sig på både tv og med one-man-shows; senest med comedytouren Afdanskningsbal i 2020.

Du kan se flere billeder fra millionhytten her.

Sponsoreret indhold