Kendte15. marts 2022

”The Olsens” stopper efter fire sæsoner

Fjerde sæson blev den sidste af ”The Olsens”. Irina og Morten Olsen har besluttet ikke at lave flere sæsoner af deres program
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den populære influencer Irina Olsen og hendes mand og DJ, Morten ”Faustix” Olsen kommer ikke til at lave en femte sæson af deres realityprogram, ”The Olsens”.

Det skriver parret på Mortens Instagram-profil.

Programmet har eksisteret siden starten af 2020, og følger de to personer i deres liv med barn og karrierer.

I programmet har man også lært lillesøster Victoria Babenko at kende.

Vil stoppe på toppen

I Instagram-opslaget gør the Olsens det klart, at de ikke ønsker at lave mere tv lige nu, men afviser ikke, at der en dag bliver tale om et comeback.

- For ca. 2,5 år siden fik vi muligheden for at få vores eget familieprogram som skulle følge vores lidt hektiske og måske lidt anderledes hverdag. Vi valgte at lukke folk ind og vise, hvem vi faktisk var - helt tæt på.

- Det blev rørstrømsk til tider og kameraerne kørte også i de timer, hvor overskuddet var på sit laveste. Vi vil gerne sige tak for at folk har været så positive og har sendt så meget god energi vores vej, det har betydet alverden for os!

- Vi er nu blevet enige med produktionen om at ‘The Olsens’ stopper på toppen, og vi ser ind i andre projekter, skriver parret blandt andet.

Sidste sæson af "The Olsens" havde premiere den 19. august sidste år.

Sponsoreret indhold