Kendte22. september 2022

Olivia Wilde forsvarer Harry Styles: - Han spyttede IKKE

... og nu burde den ged vist også være barberet, hvis man spørger Olivia Wilde
Harry Styles bliver nu forsvaret af sin kæreste, Olivia Wilde.
Harry Styles bliver nu forsvaret af sin kæreste, Olivia Wilde.
 Foto: Ritzau Scanpix

Spyttede Harry Styles på Chris Pine eller ej?

Det var det helt store spørgsmål efter premieren på filmen "Don't Worry Darling" til Venedig Film Festival for et par uger siden.

Her sad Chris Pine allerede til rette, da Harry Styles kom ned og satte sig ved siden af ham, men Chris Pine reagerede på en måde, der fik folk til at spekulere i, at Harry Styles sendte en spytklat i skødet på ham.

En gestus, der ikke var helt utroværdig, fordi der i forvejen har været rygter om massive problemer under optagelserne til filmen.

28-årige Harry Styles var selv ude at afvise at have spyttet efterfølgende, og nu kommer hans kæreste også til hans undsætning.

I det seneste afsnit af "The Late Show with Stephen Colbert" afviser Olivia Wilde nemlig, at han spyttede på 42-årige Chris Pine.

Det skriver Page Six.

Hun sad selv lige ved siden af og var dermed førstehåndsvidne til episoden, og hun er ikke imponeret over de efterfølgende rygter.

Se episoden herunder (artiklen fortsætter under videoen):

- Han gjorde det ikke, siger den 38-årige skuespillerinde i talkshowet og fortsætter:

- Jeg synes, det er et perfekt eksempel på, hvordan folk leder efter drama, hvor end de kan. Harry spyttede ikke på Chris. Det gjorde han virkelig ikke!

Chris Pine var da også selv hurtig til at afkræfte spytklat-rygterne ved at kalde dem "et forsøg på at skabe drama", og det samme var Harry Styles gennem sin talsperson, som udtalte følgende kort efter:

- Det er en latterlig historie. Den er komplet falsk og resultatet af en underlig illusion, der tydeligt er ude på at bedrage og give mulighed for tåbelige spekulationer.

Herunder kan du se Olivia Wilde tale med Stephen Colbert om den tilsyneladende ikke-eksisterende spytklat.

Sponsoreret indhold