Kendte3. februar 2021

Olivia Newton-John: Jeg har ingen planer om at blive vaccineret

Den australske sangerinde og skuespiller Olivia Newton-John har ikke tænkt sig at sige ja til coronavaccinen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega568299_008.jpg
 Foto: MEGA

"Grease"-stjernen Olivia Newton-John kommer med al sandsynlighed ikke til at være blandt dem, der takker ja til at blive vaccineret mod coronavirus.

Da den 72-årige sangerinde blev spurgt til, om hun havde tænkt sig at lade sig vaccineret, lød svaret:

- Ikke på nuværende tidspunkt, nej.

Det skriver den australske avis Herald Sun.

Olivia Newton-John, der længe har kæmpet med stadie fire brystkræft, kvalificerer sig ellers til at blive vaccineret i Californien, hvor hun bor til daglig.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/4931491l-1920x2880we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Olivia Newton-Johns datter vil heller ikke vaccineres, fordi hun ikke vil fylde kroppen med vaccinernes indhold. Botox og andet sjov og ballade siger hun dog ikke nej til. (Foto: Ritzau Scanpix)

Nej til vacciner, ja til botox

"Xanadu"-stjernen havde ikke meget mere at sige om, hvorfor hun ikke ønsker at takke ja til vaccinen, men sangerindens 35-årige datter, Chloe Lattanzi, har i en anden forbindelse forklaret, hvordan hun personligt har det med vacciner.

- Jeg er ikke en anti-vaxxer. Jeg er anti at putte kviksølv og pesticider i min krop, hvilket der er i mange vacciner, lyder det fra Lattanzi, der ud over at være skeptisk over for vacciners kviksølv og andet indhold, er særligt glad for botox og andre former for skud, der hjælper med at holde det ungdommelige udseende.

- For mig er rigtig medicin det, der kommer fra jorden. Jeg tror, folk stoler på vaccinerne, fordi lægerne siger, at det er sikkert.

Chloe Lattanzi er ikke uddannet inden for hverken medicinal- eller sundhedssektoren.

Sponsoreret indhold