Kendte15. september 2021

Olivia Munn viser endelig babybulen frem

Det er kun en uge siden, verden blev beriget med nyheden om, at skuespillerinden venter sit første barn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 41-årige skuespillerindes nye kæreste, skuespilleren John Mulaney kunne i sidste uge glæde verden, da han under et besøg hos talkshowværten Seth Meyers fortalte, at han skulle være far.

Olivia Munn har dog i mellemtiden ingenting selv sagt om sin kommende rolle og titel som mor.

Men søndag stillede hun sig alligevel klar til fotografering, da hu besøgte programmet ”NYC Still Rising After 20 Years: A Comedy Celebration”.

Og på billedet ses hun stråle med en struttende mave i en sort, stram kjole. Det er første gang siden nyheden om graviditeten, at hun viser babybulen frem.

Artiklen fortsætter under billedet

Trods de glædelige nyheder for det kommende forældrepar, så er det kun få måneder siden Mulaney annoncerede, han skulle skilles fra sin hustru efter syv års ægteskab.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega607383_006.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Det er derfor heller ikke alle, der tror på skuespillerens historie om, at han først skulle have fundet sammen med Munn – og gjort hende gravid – efterfølgende.

- For mig virker det som om, at han gør, alt hvad han kan for at bevise, at han ikke var sin kone utro, ved at fortælle det på den måde, som han gør, lyder det blandt andet fra en insider til Page Six.

Sponsoreret indhold