Kendte 7. februar 2020

OL-håb bekræfter: Laudrup er min kæreste

Rasmine Laudrup og Cathrine Dufour er mere end gode veninder og forretningspartnere.
Foto: Privat

Der er kærlighed i staldene uden for Roskilde for tiden, hvor et af Danmarks store medaljehåb til sommerens OL har maven fuld af sommerfugle.

Den 28-årige dressurrytter Cathrine Dufour er nemlig blevet kæreste med den et år yngre springrytter Rasmine Laudrup.

Parret har for nylig fundet sammen i et forretningsmæssigt samarbejde om hesteopdræt, men har også fundet melodien uden for ridebanerne.

Allerede i december fortalte Cathrine Dufour til SE og HØR, at hun havde fundet kærligheden igen, efter hun og ekskæresten Katrine Hedeman var gået fra hinanden tidligere på året.

På det tidspunkt var dressurstjernen endnu ikke klar til at afsløre, at den nye kæreste var Rasmine - og de nye svigerforældre altså hedder Mette og Brian Laudrup.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- De har taget imod mig med åbne arme, og jeg føler mig ufatteligt heldig at have fået så skøn en svigerfamilie, fortæller Cathrine Dufour.

Også Rasmine var i et forhold, som forliste tidligere i 2019, før hun fandt kærligheden hos Dufour.

Det er dog første gang, at springrytteren er sprunget ud i et forhold med en anden kvinde.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Jeg forelskede mig i en sjæl. Den sjæl tilhører Cathrine Dufour, og intet har føltes så rigtigt for mig, som dette gør, skriver Rasmine på Instagram.

Dermed svarer hun på det spørgsmål, som utallige af hendes 19.000 følgere på Instagram har stillet, efterhånden som man har kunnet fornemme den gode stemning mellem de talentfulde ryttere på deres opslag på sociale medier.

Sponsoreret indhold