Oh Land trækker stikket: Færdig med "X Factor"

Nanna Øland Fabricius fortæller i et opslag på Instagram, at hun har indset, at hun i længere tid har haft for meget på sin tallerken.

Derfor har hun besluttet sig for ikke længere at være en del af dommertrioen, når "X Factor" vender tilbage med endnu en sæson i starten af næste år. 

- Det er med en blandet cocktail af afskedsvemod, taknemmelighed og glæde at jeg kan fortælle jer at jeg ikke laver X Factor igen. Jeg har længe gået og bildt mig selv ind at jeg havde “for lidt tid” til at gøre alle de ting jeg gerne har villet og har først nu opdaget at det jo ikke er tiden der er for lidt, men mig der laver for meget, skriver hun blandt andet.

Et eventyr

Dog forklarer hun, at hun vil komme til at savne holdet bag det populære TV 2-program.

Oh Land har været dommer ad tre omgange. 

- Jeg har været uendelig glad, taknemmelig og beæret over at arbejde med så dygtige mennesker, som der er på 'X Factor produktionen og jeg vil komme til at savne den passion der er på et hold, sammen med de mange talenter der kommer igennem verdens bedste talentmaskine, skriver hun, og fortsætter:

- Det har været et sandt eventyr at forløse den talentmasse! Nu vil jeg fylde den frigivede tid ud med nogle kæmpe drømmeprojekter som jeg glæder mig helt vildt til, og så glæder jeg mig til alt det andet ukendte.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close