Kendte29. december 2020

Oh Land fik vild gave fra dronningen i postkassen

Oh Land kan se tilbage på et vildt år, der foruden en nyfødt søn også bød på en helt særlig gave fra selveste dronning Margrethe
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi kan alle skrive under på, at 2020 har været et ganske særligt år – og et år, som de færreste nok glemmer.

Heldigvis bød året ikke kun på coronavirus og restriktioner. For den danske sangerinde Oh Land bød året også på flere glædelige begivenheder.

Hun blev blandt andet mor til sønnen Ernst – og så fik hun en helt særlig gave fra dronningen, der blev lagt i hendes postkasse.

- Jeg har fået ridderkorset, samtidig med at man ikke engang har kunnet kommet i audiens hos Dronningen, siger Oh Land ifølge B.T. til Ritzau.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/_1sl1448.jpg
 Foto: Søren Lamberth

Foto: Søren Lamberth

Den 35-årige sanger – med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius – har arbejdet sammen med dronningen på balletopsætningerne af ”Askepot' og ”Snedronningen”.

På grund af coronapandemien modtog Oh Land den fine hæder med posten:

Derfor modtog Oh Land ridderkorset med posten.

- Det var en meget, meget syret post at modtage, fordi jeg jo ikke rigtigt vidste, at det kom, og så lå der bare en konvolut fra Amalienborg, så det var ret fantastisk. Og meget mærkværdigt, fortæller Oh Land.

Den første januar toner sangerinden igen frem på TV, når hun sammen med Thomas Blachman og Martin Jensen tager hul på en ny omgang ”X Factor”.

Sponsoreret indhold