Officielt: "Call Me By Your Name" får en efterfølger

Foto: MEGA

I 2017 var filmen "Call Me By Your Name" på alles læber. 

Filmen, der har Timothée Chalamet og Armie Hammer i hovedrollerne, udspiller sig i Italien i 1983, hvor den 17-årige Elio udvikler et forhold til hans fars praktikant Oliver.

Det er filmens instruktør Luca Guadagnino, der også skal instruere to'eren, der over for den italienske avis la Repubblica, som bekræfter, at Timothée Chalamet og Armie Hammer officielt vender tilbage i rollerne som Elio og Oliver. 

- Selvfølgelig er det en stor fornøjelse at arbejde med Timothé Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg (der spiller Elios far, Samuel, red.), Esther Garrel (en pige, Marzia Elio er forelsket i, red.) og de andre skuespillere - de kommer alle til at være med i den nye film, fortæller instruktøren. 

Ifølge magasinet Attitude kommer fortsættelsen til at centrere sig om AIDS-krisen i Berlin i 1989. Den kommer altså til at adskille sig fra bogen "Find Me", der udkom i 2018, som er fortsættelsen til bogen "Call Me By Your Name" af André Aciman, som den første film er baseret på. 

I bogen flytter Elio nemlig til Paris, så allerede her kan fans nok se, at film-fortsættelsen ikke kommer til at følge bogforlægget. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close