Kendte 31. maj 2019

Øhhh!? Hvad sker der lige med Pumba??

Disney har lige frigivet de første plakatfotos fra den kommende ”Løvernes Konge”-film. Det er dog ikke alle, der er lige imponerede over plakaten af Pumba. Nogle mener, at han ligner noget fra en gyserfilm. Se ham her – og bedøm selv!

Til sommer får én af de måske mest ventede film langt om længe premiere.

Her udkommer ”Løvernes Konge” i en såkaldt live-action-film. Og noget tyder på, at vi kan se frem til en storslået fortælling om Simba, Timon, Pumba og alle de andre dyr på savannen.

I dag har Disney valgt at frigive de første plakatfotos af hovedpersonerne i filmen: Simba, Mufasa, Nala, Rafiki, Scar, Zazu, Timon og Pumba.

Sidstnævnte har dog fået flere fans til at spærre øjnene op... og ikke af ren og skær glæde.

De synes nemlig, at Pumba ligner noget… ja… noget, der er løgn i den kommende film.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Disney)

Pumba ligner... ja... hvert fald ikke en kælegris. Foto: Disney 

Der er sågar dem, der på Twitter skriver, at Pumba ligner noget fra en gyserfilm. Andre skriver, at de slet og ret er rædselsslagne ved synet af vortesvinet.

Der er dog også dem, der lige minder alle andre om, at filmen er en såkaldt live-action-film, hvilket jo ganske passende betyder, at den skal være så livagtig som mulig.

Og her ville det da også være mærkeligt, hvis Pumba lignede en sød kælegris fra "Babe".

På rollelisten ser vi blandt andet Donald Glover (Simba), John Kani (Rafiki), Seth Rogen (Pumbaa) og Billy Eichner (Timon).

Det største navn på rollelisten er ubetinget Beyoncé, der kommer til at lægge stemme til Nala.

En sjov detalje er, at James Earl Jones, der lagde stemme til Simbas far Mufasa i den originale tegnefilm fra 1994, også skal lægge stemme til den samme rolle i genindspilningen.

[node:aller-poll]

Filmen får premiere den 17. juli 2019.

Du kan se alle plakatfotos herunder:

Løvernes Konge, Live action film

Sponsoreret indhold