Kendte7. oktober 2022

Oddssætterne har talt: Disse favoritter står til at ryge i omdans i "Vild med dans"

I aften ruller femte liveshow af "Vild med dans" over skærmen, og spørger man eksperterne, er det klokkeklart, hvem der ryger i omdans
Vild med dans
I sidste uge måtte vi vinke farvel til Jakob Åkerlind og dansepartneren Camilla Dalsgaard. Hvem ryger mon i dag?
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at Joel Hyrland og Jenna Bagge undgik omdansen i sidste uges udgave af "Vild med dans". Men står det til Danske Spils oddssættere, kommer skuespilleren ikke udenom den i dag.

Det skriver spiludbyderen i en pressemeddelelse.

– Vi har ikke glemt, at Joel stod i omdans for 14 dage siden, og det skal han igen i aften, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.

Eksperten forudser, at det bliver i selskab med den velkendte tv-vært Heidi Frederikke, der også havnede i en omdans forrige fredag. Hun er nemlig favoritten til at ryge ud.

– Heidi Frederikke endte også i omdans i sidste uge, og hun får ikke gode karakterer hos dommerne. Derfor er hun vores favorit til at ryge ud på fredag. MEN vi tror også, at hun kan få mange seerstemmer, da hun er en af de mere kendte i årets konkurrence, lyder det.

Caspar Phillipson stryger til tops

Og mens Danske Spils oddssættere forudser en relativ tæt tvekamp i den kedelige ende af feltet, så tror de også på lidt af et soloudbrud i toppen.

Skuespilleren Caspar Phillipson bliver nemlig ved med at imponere på dansegulvet.

– Han har et tårnhøjt niveau på dansegulvet, og han virker til at være ekstremt lærenem i øvelokalet. Han scorer p.t. de højeste karakterer hos dommerne, og derfor får han også høje karakterer hos os. Og det betyder, at hans odds falder som en sten, siger Mathias Reimer Larsen.

Oddssætteren erkender dog, at alt kan ske i dette års udgave af "Vild med dans", og derfor kan det være svært at forudse.

– Showet i fredags bød endnu en gang på en overraskelse af dimensioner, da Jakob Åkerlind måtte forlade "Vild med dans". Før han blev stemt ud, gav vi odds 17,00 på, at skuespilleren måtte sige farvel. Det svarer til, at vi gav ham fem procents chance for at ryge ud. I "Vild med dans" kan alt vitterligt ske, lyder det.

"Vild med dans" bliver sendt klokken 20.00 på TV 2, og du kan følge hele showet i SE og HØRS liveblog.

Sponsoreret indhold