Kendte5. marts 2022

Oddsene er klar: Så tæt ligger sangene i årets Melodi Grand Prix

Hvis oddssætteren hos Danske spil har ret, så bliver der tæt løb mellem tre af årets Melodi Grand Prix-sange
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Allerede i februar var Danske Spil på banen med et bud på sangene med de bedste vinderchancer, men der er altså sket lidt siden da.

I år spås hele tre sange gode vinderchancer, når årets værter Martin Brygman og Tina Müller inviterer til Grand Prix-fest lørdag aften i Jyske Bank Boksen i Herning.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Og at netop tre sange ligger i toppen af feltet er ret exceptionelt.

- Vi forventer en tæt duel mellem tre favoritter, og det er ret usædvanligt, for vi plejer at have en eller to, der tager teten, forklarer Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter hos Danske Spil.

- Vi kan samtidig se, at vi er helt på bølgelængde med spillerne her. Dem, vi har som favoritter, er også dem, der er spillet mest på, siger han.

Danske Spils odds på sangene ved Dansk Melodi Grand Prix:

Conf3ssions: Hallelujah: 2,75 Reddi: The Show: 3,00 Fuld Effekt: Rave med de Hårde Drenge: 3,75 Josie Elinor og Jack Warren: Let Me Go: 7,50 Morten Fillipsen: Happy go Lucky: 18,00 Patrick Dorgan: Vinden Suser Ind: 22,00 Juncker: Kommet for at blive: 35,00 Der Var Engang: En Skønne Dag: 35,00

De tre favoritter hos spillerne er Conf3ssions med sangen "Hallelujah", Reddi med sangen "The Show" og Fuld Effekt, der stiller op med "Rave med de hårde drenge".

Dagsformen afgør det

De tre sange har fået 80 procent af alle indskud, der er sat på vinderspillet, og det er også de tre kunstnere, som Peter Emmike Rasmussen har som favoritter til at komme i finalen.

- De tre er favoritter. Sådan ser det ud lige nu, hvor vi kun har mulighed for at høre sangene, men der kan ske ting og sager, når først de kommer på scenen og skal spille sangene live. Det er lidt et andet game, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

- De kan over- eller underpræstere i forhold til det, vi har hørt, og showet og helhedsindtrykket kan ændre opfattelsen på dagen, så det skal blive spændende at se.

Hvis man spiller på, at alle tre sange går i finalen, så giver det odds 3,00.

Danske Spil har Josie Elinor og Jack Warren med sangen Let Me Go som dark horse til at blande sig i toppen.

Sponsoreret indhold