Kendte 26. maj 2020

Nyt vanvittigt datingprogram: Hvem vil gøre mig gravid?

En 41-årig kvinde stiller sig i midten af i alt 15 singlemænd. Til slut skal hun afgøre, hvem af dem der skal give hende den lillle familie, hun ønsker sig så højt
Foto: MEGA

Det lader til, at det ikke længere er nok bare at møde hinanden på tv under simple præmisser. 

Nu skal man tilsyneladende være enten nøgen, ude af stand til at røre ved hinanden, eller ligefrem villig til at kaste sig ud i et ægteskab, uden først at have mødt sin udkårne. 

I "Labor of Love", som netop har haft premiere på Fox, har produktionen dog lige fået et nøk op. Nu er der nemlig et helt familieliv på højkant. 

15 singlemænd skal testes på alle tænkelige måder, så det til sidst står klart, hvem af dem, der ville være den bedste far for 41-årige Kristy Katzmanns kommende barn. 

Krusty har før medvirket i reality-jagten på den eneste ene, da hun deltog i det klassiske "The Bachelor", men nu er hun altså klar til snart at stifte familie. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Undervejs får hun hjælp af tv-værtinden Kristin Davis, som de fleste nok bedst kender som Charlotte York fra "Sex and The City". 

Og ifølge traileren til programmet, er det ikke småting, de 15 potentielle fædre skal igennem. 

De skal testes på deres tålmodighed, deres fantasi, deres evner til at multitaske og udholde smerte. 

Når fædrene har bevist deres værd, skal 41-årige Kristy vælge en håndfuld af sine favoritter - og det modsatte - ud til en alvorlig snak. 

Her vil de enkeltvist få at vide, om de er videre, eller om de må pakke familiedrømmen sammen. 

"Labor of Love" og Kristy spilder ikke tiden - I seriens første afsnit skal deltagerne aflevere end sædprøve. Vinderen af den lille indledende konkurrence, var ham, hvis sædkvalitet var højest. Det skriver The Independent. 

Når vinderen til sidst bliver udpeget af den succesfulde og smukke Kristy, kan hun i et sidste twist vælge, om hun vil danne par med faderen, eller blot bruge ham som donor. 

- For Kristy er moderskabet obligatorisk - kærligheden er valgfri. Hun har det hele, på nær én ting: En partner, hun kan stifte familie med, lyder det fra vært Kristin Davis i teaseren. 

Flere har naturligvis udtrykt harme over tv-programmets vilde karakter. Forfatter Tressie Cottom skriver på Twitter: 

"En mand har lige indtaget førstepladsen for at have den bedste sæd, foran alle de andre, der alle konkurrerer om at gøre én kvinde gravid. Det er et tv-program i 2020. Vi fortjener ikke at overleve."

Mens andre kalder "Labor of Love" for "skørt" og "rystende". 

Det er endnu uvist om Fox-programmet vil blive sendt i Danmark. 

Sponsoreret indhold