Kendte22. februar 2023

Nyt stjernepar: Tim Burton og Monica Bellucci dater

Den amerikanske instruktør Tim Burton og den italienske skuespillerinde Monica Bellucci ser ud til at være det nyeste stjernepar til at stå frem
Monica Bellucci og Tim Burton har datet i al hemmelighed i fire måneder. Her ses de sammen ved en filmfestival i franske Lyon.
Monica Bellucci og Tim Burton har datet i al hemmelighed i fire måneder. Her ses de sammen ved en filmfestival i franske Lyon.
 Foto: Helena Bonham Carter

Der ser ud til at være kommet et nyt skud på stjerneparforholdsstammen.

Den amerikanske stjerneinstruktør Tim Burton og den italienske skuespillerinde Monica Bellucci har nemlig datet i fire måneder uden for offentlighedens søgelys og paparazzienes kameralinser.

Det skriver det franske medie Paris Match.

Italieneren har været single siden hun og kunstneren Nicolas Lefebvre gik fra hinanden i 2019.

64-årige Tim Burton og 58-årige Monica Bellucci har formået at holde forholdet hemmeligt længe, men nu er deres romantiske forhold blevet afsløret.

Tim Burton har tidligere været gift med den engelske skuespillerinde Helena Bonham Carter, som han også har to børn, en datter og en søn, med.

De to gik fra hinanden i slutningen af 2014.

Tim Burton har gennem sin instruktørkarriere vundet hele otte Oscar-statuetter for sit arbejde og står blandt andet bag "Batman"-filmen fra 1989 med Michael Keaton i hovedrollen.

Monica Bellucci har spillet med James Bond-filmen "Spectre", "Matrix" og andre store film.

Sponsoreret indhold