Kendte4. januar 2022

Nyt kendispar: Justin Long har scoret Kate Bosworth

Ananas på pizza og kæreste med Kate Bosworth. Livet ser godt ud for skuespilleren Justin Long
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Justin Long er ikke længere at finde på datingscenen.

Han har nemlig fået sig en kæreste. Det bekræfter den 43-årige skuespiller i sin podcast "Life Is Short With Justin Long", hvor han har haft besøg af skuespillerinden Fortune Feimster.

Her fik de to sig en lille snak om deres yndlingspizzapynt, og det ledte Justin til at komme med den lille, glædelige nyhed.

Snakken faldt dog først på ananas. Ja, den yderst kontroversielle pizzatopping, som kan dele vandene blandt selv de bedste venner, og for Feimster er der ingen tvivl. Ananas er et must på pizza.

- Det er det, folk har sagt på det seneste. Det er sjovt, fordi min kæreste siger, at det også er hendes yndlings. Hun elsker også ananas. Jeg har aldrig været sammen med nogen, der kan lide ananas på pizza, siger Justin Long i podcasten og bekræfter dermed, at han ikke længere er en single herre.

"Crossroads"-stjernen fortæller ikke, at der er tale om Kate Bosworth, men ifølge PageSix er den god nok.

Long faldt for den 38-årige Bosworth, da de indspillede en film sammen tidligere på året, og ifølge mediet har parret blandt andet brugt efteråret sammen i Estland.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kate-bosworth-justin-long-09.jpeg

Kate Bosworth og Justin Long danner ifølge PageSix par. (Foto: Instagram)

Kate Bosworth har tidligere kun haft positive ting at sige om Justin Long. Det skete blandt andet da hun i maj delte et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun sendte masser af kærlighed i retning af Drew Berrymores ekskæreste.

- Du er i sandhed et utroligt, sjovt, venligt, sjældent, betænksomt og et totalt fucking fedt menneske, skrev hun tre måneder efter nyheden om, at hun var gået fra manden Michael Polish efter ti års forhold.

Hverken Justin Long eller Kate Bosworth har bekræftet, at de to danner par.

Sponsoreret indhold