Kendte23. august 2021

Nyt Hollywoodpar? Channing Tatum og Zoë Kravitz flirter løs

Cykelture og iskaffe-dates. De to filmstjerner har spenderet flere eftermiddage sammen på det seneste. Og nu er fans ikke i tvivl: Der er et nyt hot Hollywoodpar på plakaten
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Opskriften er næsten altid sikker. Ung og smuk debuterende instruktør falder på filmoptagelserne for sin hotte hovedrolleindehaver.

Meget kunne tyde på, at det nyeste eksempel på sådan et eventyr involverer megastjernerne Channing Tatum, 41 og Zoë Kravitz, 32.

Nok er der ikke snav i luften, men Tatum tog kækt Kravitz med på en cykeltur på sin BMX i gaderne i New York.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20210820-205513-2-1920x2884we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Hold godt fast, smukke! Tatum tog sin date med bag på BMX'en.
(Foto: Ritzau Scanpix)

Med sine arme omkring Channing satte ”Big Little Lies”-stjernen – og datter af Lenny Kravitz – to streger under det spirende forhold, som der længe har været flere rygter om.

Arbejder sammen

Channing Tatum og Zoë Kravitz arbejder i øjeblikket sammen på produktionen af ”Pussy Island”, som har førstnævnte i hovedrollen, mens Kravitz sidder i instruktørstolen for første gang.

Mens hun længe har arbejdet hårdt på at få lov til at skrive og instruere egne projekter i Hollywood, har Kravitz kunne ses i flere film og serier, herunder ”Mad Max: Fury Road” og ”X-Men: First Class”, og snart er hun aktuel som Catwoman i ”The Batman”, hvor hun spiller overfor Robert Pattinson.

Et par dage efter den romantiske cykeltur på gaden i New York City er hun dog først og fremmest Channing Tatums utrolig lattermilde date. Og mens de to nyder iskaffe, kaster hun flere gange hovedet tilbage i et stort grin.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20210821-200009-5-1920x2601we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

De to stjerner er i øjeblikket i gang med arbejdet på filmen "Pussy Island".
(Foto: Ritzau Scanpix)

Rygterne om deres hede romance kan spores tilbage helt til starten af dette år, hvor kilder overfor People dog var afvisende:

De arbejder bare sammen på et kommende projekt. Og det er ikke sandt, at de dater, lød det.

Tilbage i juni fortalte Zoë Kravitz, at Channing var hendes ”førstevalg”, da hun skulle finde en skuespiller til filmrollen som teknologimogulen Slater King, og at han var i hendes tanker i al den tid, hun arbejdede på manuskriptet.

https://imgix.seoghoer.dk/mega593285_051.jpg
 Foto: MEGA

Jessie J og Channing Tatum var sammen i et års tid frem til slutningen af 2019. Herefter flettede de igen fingre i foråret 2020. (Foto: MEGA)

Parret har tidligere arbejdet sammen – sådan mere eller mindre fysisk – da de begge medvirkede i ”The Lego Batman Movie” i 2017. Her lagde Tatum stemme til Clark Kent, mens Kravitz (endnu en gang) spillede Catwoman.

“Magic Mike”-skuespilleren har angiveligt tidligere været at finde på den eksklusive datingapp, Raya, som er kendt for at være brugt af flere kendisser. Senest efter han i april sidste år brød med on/off-kæresten, sangerinden Jessie J.

Sponsoreret indhold