Kendte 11. august

Nygifte Mascha Vang røber: - Det gav jeg Troels i morgengave

Influencerbaben blev forleden gift ved et stort bryllup på Holckenhavn Slot. Nu fortæller hun om morgengaverne
Mascha og Troels Vang holdt årets fest, da de i går holdt et brag af et bryllup

Mascha og Troels Vang holdt årets fest, da de i forleden holdt et brag af et bryllup

Jesper Sunesen

Mascha Vang demonstrerede forud for sit bryllup, at hun i den grad har styr på traditionerne omkring et bryllup - noget hun røg i uføre for at dele med sine følgere

Alligevel ramte hun lidt ved siden af, da det kom til morgengaven. Det var nemlig en dag for tidligt - altså på selve den dag, de blev gift, at hun overraskede Troels med en gave på sengen. 

Og nok fortalte hun, at bryllupsrejsen gik til Smukfest, men det viser sig nu, at Mascha havde en ræv bag øret. 

- Morgengaver. Egentlig var det ikke noget vi fokuserede på, og fandt det overflødigt, da der var så meget andet, der betød mere - og kostede. Så vi aftale ikke at gøre alverden ud af det, indleder hun sit lange opslag og fortsætter:

- Men, men… Det gjorde vi så alligevel. Troels vidste jo ikke, at jeg allerede havde købt en gave, og hver gang folk spurgte til bryllupsrejse, fejede jeg det af, forklarer hun. 

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Hun og Hollie var på mor/datter-ferie tidligere i år, og Mascha var så begejstret for stedet, at hun med det samme besluttede sig for, at dér skulle bryllupsrejsen da gå hen. 

Det bliver dog ikke en romantisk getaway for to, når de er efterårsferien pakker kufferterne og flyver sydpå. Deres tre sammenbragte børn skal også med. 

- Jeg lavede en æske hvori jeg puttede sand, strandskaller, drinksparaplyer, en golfbold og et kort hvor der stod at vi alle skulle på Familie Honeymoon. Så vi skal på Golf & spa resort med all-inclusive på bedste familiemanér, fortæller hun om sin gave til Troels. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om de som tidligere nævnt havde aftalt ikke at gøre det store ud af morgengaverne, havde Troels også en overraskelse i ærmet til sin brud. 

- Af Troels fik jeg en smuk diamant rosetring med en blå safir, som symboliserer noget nyt og noget blåt (så må han være det gamle og børnene det lånte?), skriver hun i opslaget. 

Brylluppet fandt sted på Holcenhavn Slot med snesevis af kendte mennesker, som du kan se eller gense i galleriet herunder: 

Gæsterne ankommer til Mascha Vangs bryllup

Sponsoreret indhold