Kendte9. februar 2023

Nyforlovede Sonny og Nika: Vi vil ha’ børn

“Vild med dans”-dommeren og hans kommende viv drømmer om snart at stifte familie
Sonny Fredie Pedersen og Nika Kljun
Sonny Fredie Pedersen, 36, og hans forlovede, Nika Kljun, 35, vil gerne have børn inden for et år eller to.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Sådan mødte Sonny sin forlovede

De har været sammen i 13 år – og hvis det står til Sonny Fredie Pedersen, 36, og hans forlovede, den slovenske danser Nika Kljun, 35, bliver to inden længe til tre.

Parret drømmer nemlig om at stifte familie. Det afslører de i et stort interview med Billed-Bladet.

Men om det er børn eller bryllup, der kommer først, betyder ikke så meget for det nyforlovede par.

– Der er vi ikke så traditionelle. Det kan være det ene eller det andet først. Men vi vil gerne have børn inden for de næste et-to år, for vi bliver jo ikke yngre, siger Sonny til Billed-Bladet.

Nika Kljun og Sonny Fredie Pedersen
Nika viser sin forlovelsesring af guld og diamanter frem.
 Foto: Instagram (Sonny Fredie Pedersen)

Spurgte svigerfar om lov

Det var i december, at Sonny Fredie Pedersen var nede på knæ for sin slovenske kæreste under en ferie i Fransk Polynesien – et sted, som parret har et særligt forhold til, da det var her, de var på deres allerførste romantiske rejse sammen.

Men før han spurgte sin store kærlighed, om hun ville gifte sig med ham, havde Sonny sikret sig, at Nikas familie var med på idéen.

For halvandet år siden rejste “Vild med dans”-dommeren derfor til Slovenien for at spørge Nikas far om tilladelse til at gifte sig med hans datter – alt imens hun troede, han var i Danmark for at arbejde.

Nika Kljun og Sonny Fredie Pedersen
Så romantisk var det, da Sonny i december faldt på knæ for sin slovenske kæreste på en ferie i Fransk Polynesien.
 Foto: Instagram (Sonny Fredie Pedersen)

Øjeblikket blev optaget, og da danseren siden skulle fri til sin kæreste i Fransk Polynesien, bildte han hende ind, at der var et ugeblad, som ville have ord fra dem, og at han havde fået en video med nogle spørgsmål, de skulle læse op på hans iPad.

Da Nika startede videoen, var det derimod en video af øjeblikket, hvor Sonny spurgte, om han må gifte sig med Nika.

– Der brød jeg helt sammen! Jeg begyndte at græde, fordi jeg så min far, min bror og Sonny sammen hjemme i Slovenien. De gav hinanden et kram, og min far sagde ja til, at han måtte gifte sig med mig, siger Nika til Billed-Bladet.

Sonny Fredie Pedersen, Mickey Fredie Pedersen, Gigi Fredie Pedersen og Søs Fredie Pedersen
Sonny havde sin storesøster, Gigi Fredie Pedersen, 40, med ude at finde forlovelsesringen, som er fra en butik på Frederiksberg. Her er de to søskende sammen med far Mickey Fredie Pedersen og mor Søs Fredie Pedersen.
 Foto: Claus Poulsen

Bygger rede i Danmark

Parret er endnu ikke begyndt at planlægge deres kommende bryllup – så om det skal finde sted i Slovenien, hvor Nika kommer fra, Danmark, hvor Sonny er opvokset, eller i Los Angeles, hvor de i dag bor, er endnu ikke afklaret.

Sonny Fredie Pedersen
Sonny indtog i efteråret rollen som dommer i TV 2’s “Vild med dans”. Om han er med igen i efteråret, kan han endnu ikke afsløre.
 Foto: Hanne Juul

Men måske kommer vi til at se endnu mere til Sonny Fredie Pedersen i Danmark fremover. Om han igen skal være med ved dommerbordet i en kommende sæson af “Vild med dans”, må han endnu ikke afsløre. Men hvis han skal tilbringe mere tid i hjemlandet, skal parret måske finde et hus i Danmark, røber Nika.

– Vi har talt om, at jeg måske skal arbejde noget mere i Danmark de næste par år. Så hvis jeg skal være her i længere perioder, og vi får et barn, kan det godt være, at vi skal have vores eget sted, siger Sonny til Billed-Bladet.

Sponsoreret indhold